12 Май 2024, 04:38 Днес (0) | Вчера (0)

Алианц България предлага нови преференции по "Зелена карта"

09 Декември 2004 09:56 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

При закупуване на застраховка “Каско“ за България и едногодишна застраховка “Зелена карта”, застрахованият получава безплатно застраховка “Каско” за чужбина и застраховка “Автоасистанс” за България

Нови преференции за собствениците на леки автомобили до четири години от датата на производство обяви ЗПАД Алианц България.  При закупуване на застраховка “Каско“ за България и едногодишна застраховка “Зелена карта”, застрахованият получава безплатно застраховка “Каско” за чужбина и застраховка “Автоасистанс” за България.
Например, ако изчислената едногодишна премия по застраховка “Каско” за България е в размер на 3000 лева, то сумата, която се спестява за териториалното разширение за чужбина възлиза  над 1000 лева. Така в този случай, клиентът плаща с около 35% по-малко от дължимата премия. Застраховка “Зелена карта” покрива единствено гражданската отговорност на водача на МПС за причинените от него имуществени и неимуществени вреди на трети лица. С новото предложение, при наличие на застраховка “Каско” за чужбина, застрахованият  получава обезщетение за нанесените щети по неговия автомобил в случай на ПТП, пожар, кражба или грабеж на цялото МПС, природни бедствия, злоумишлени действия на трети лица и др. При пътно-транспортно произшествие в чужбина, със създадения Асистанс център, застрахованите могат да разчитат на съдействието на Алианц България 24 часа в денонощието. При наличие на Автокаско за чужбина, застрахованите ще получат помощ от партньорите в Европа на Алианц България - изготвяне на безплатни за клиента огледи и експертизи, в страната на настъпване на събитието.  Минималният срок, за който може да бъде сключена застраховката, е 15 дни, а максималният – една година.  При сключване на застраховка Зелена карта клиентите на ЗПАД “Алианц България” получават специален “Пътеводител – Зелена карта”, съдържащ информация и полезни съвети при пътуване в чужбина, както  и пътна карта за България и чужбина.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 10 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8224
GBP 2.4796 2.4887 2.2743
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив