13 Май 2024, 01:47 Днес (0) | Вчера (0)

БАЕЗ ще участва в информационни семинари за износители

18 Октомври 2005 12:48 INSMARKET по статията работи: 2
A+ A-

Според АНМСП “Информационните дни на износа” имат за цел да запознаят българските експортно-ориентирани фирми с възможностите за развитие на търговските връзки с дадена страна или регион

БАЕЗ ще представи възможностите за експортно застраховане и финансиране в поредицата от семинари на тема “Информационни дни на износа”, организирани от Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия (АНМСП). Първите от тях ще се проведат в градовете Хасково, Сандански, Монтана и Русе между 20 октомври и 10 ноември 2005 г.
Представители на БАЕЗ ще направят презентация на тема “Експортно застраховане и възможности за финансиране на износа”. Предвидено е време и за индивидуални срещи с експерт от агенцията, по време на които износителите ще обсъждат конкретни проблеми във външнотъргоската си дейност, както и съдействието, което могат да получат от БАЕЗ.
Предвижда се семинарите да бъдат от голяма полза за износителите в съответните региони. Това се отнася особено за по-малките фирми, чиито експортен потенциал и ресурси все още не са достатъчно големи.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

СТРАННИ РАБОТИ. ЩЕ СЕ УЧАСТВА В СЕМИНАР ЗА ЕКСПОРТНО ЗАСТРАХОВАНЕ. ДАЛИ БАЕЗ ЩЕ ИМА ДОБЛЕСТТА ДА РАЗЯСНИ КАКВО ПОКРИВА И ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ, ДАЛИ ЩЕ И СТИГНЕ ГЛАСУВАНИЯ БЮДЖЕТ И ОЩЕ КУП ВЪПРОСИ. ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ НА ТЕЗИ СЕМИНАРИ НЯМА ДА ПРИСЪСТВАТ ХОРА ОТ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИЯ БРАНШ ЗА ДА ПОСТАВЯТ КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ С ЦЕЛ РАЗЯСНЕНИЯ НА ДЕТАЙЛИТЕ ПО ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ.
ИМАМ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС КЪМ АНМСП: ТАЗИ АГЕНЦИЯ ДАЛИ Е ПОКАНИЛА И ДРУГ ЗАСТРАХОВАТЕЛ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОСИГУРИ СРЕДА НА КОНКУРЕНЦИЯ И АДЕКВАТНОСТ.
#1 | от ANONIMKA | преди
Именно това е целта да участието на БАЕЗ в този семинар - да разясни какво покрива, при какви условия и всичко останало, което интересува Вас и който и да било друг. Така че в случая можем да говорим не за доблест, а за задължение.
Семинарите са отворени за всички, включително и за хора от застрахователния бранш, независимо че се наричат "Дни на износа". На тях Вие също можете да поставите конкретни въпроси към БАЕЗ, пък и можете да го направите по всяко друго време.
Конкуренция и адекватност? БАЕЗ застрахова с подкрепата на държавата, а както знаете, няма друг такъв застраховател в България. ИАНМСП е агенция, която провежда държавната политика при насърчаване на износа, а експортното застраховане също е един от инструментите за това.
#2 | от БАЕЗ | преди
Валидни за 16:10 10 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8224
GBP 2.4796 2.4887 2.2743
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив