28 Април 2024, 14:04 Днес (0) | Вчера (0)

Безплатни прегледи, тестове и консултации на здравен панаир в София

10 Май 2013 13:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 10 май 2013, 13:19
Getty Images

"Мисия Здраве" ще се проведе от 7 до 9 юни пред НДК

Тридневно здравно изложение в София ще събере за първи път на едно място, на открито, болници, клиники, медицински центрове, производители и вносители на лекарства, хранителни добавки, медицинска козметика, спортно оборудване и др.

"Мисия Здраве" ще се проведе от 7 до 9 юни 2013 г пред НДК под мотото "За здравето в центъра на съвременния начин на живот". Организаторите се надяват изложението да бъде посетено от над 10 000 човека.

Целта на здравния панаир е да запознае хората със специфичните услуги, които се предлагат в различните болници, както и с новостите в областта на медицината, козметиката, фармацията, здравословното хранене и активния начин на живот.

"Подобни събития за масовия потребител във Франция и Италия се организират всяка година, докато в България форумите са насочени само към специалистите. Смятаме, че подобно събитие е удачно и за България и отправихме покани до медицинските заведения и компаниите да се включат в нещо ново, различно. За наша радост голяма част от тях откликнаха". Това обясни Георги Табаков, председател на Български икономически форум, който е организатор на инициативата.

Сред участниците в изложението са: Sanofi Aventis; Queisser Pharma; Еврооптик; Аlcon Bulgaria; София Сити Клиник, Болница "Аджъ Бадем";"Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс" ЕАД; Hill Clinic; Болница "Вита"; Дженерали България Холдинг ЕАД; Български червен кръст; Борола ЕООД; Провити; Ewo Pharma; Health Store; Organic India; Инолаб ЕООД; Ай Груп Козметикс; Ливерос; Zepter Bulgaria; Инова; Консулт Трейд 2003 (Organic India), Бедриг Консултинг (Donna Hair, Donna Nails, Elasti-Q).

По време на изложението посетителите ще могат да се възползват от различни безплатни прегледи: кардиологични, осигурени от Националната кардиологична болница; общи медицински от Дженерали Медико-диагностичен център; очни. Ще има консултации за правилното хранене, както и демонстрации на живо за приготвяне на здравословни храни и напитки.

Националната пациентска организация, съвместно с Национално сдружение за борба с хепатита, ще осигурят безплатно тестване за хепатит B и C, както и за ХИВ/СПИН. Пристрастените пушачи пък ще имат възможност да измерят дишането си (спирометрия), благодарение на Националната пациентска организация и Сдружението I Quit Smoking. Ще има и безплатни изследвания за диабет.

Ще има и специализирана зона "Лято и красота"с участие на козметични компании.

Над 60% от изложбените площи са вече заети. Организаторите очакват всички заинтересовани, за да ги включат в изложението.

Панаирът ще бъде отворен от 10:00 до 20:00 ч. на 7-8-9 юни.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 26 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8244
GBP 2.4796 2.4887 2.2828
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив