13 Май 2024, 17:58 Днес (12) | Вчера (0)

Бизнес констелациите – нов подход за развитие на компаниите

06 Февруари 2017 10:45 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 6 февруари 2017, 06:42

Ако някога сте искали рентгенови очила за случващото се във вашата организация, вече ги имате

Имали ли сте някога чувството, че компанията, която ръководите, има по-голям потенциал, но по някакви причини не го достига? Или че в нея има скрити проблеми, които не знаете как да дефинирате и решите? Бизнес констелациите са нов подход, който ви снабдява със своеобразни "рентгенови очила" за вашата компания и ви позволява да видите всички процеси, протичащи в нея и невидимите причини, които балансират бизнеса и я движат напред. Изследвайки направо отделните системи в организацията, взаимоотношенията между тях, както и между техните компоненти, този метод дава съвсем нова гледна точка към случващото се в нея и разкрива истинските причини за проблемите.

Констелациите са създадени през 80-те години на миналия век с цел да спомогнат за подобряване взаимоотношенията в семейството и разкриване на скритите проблеми между неговите членове. Постепенно обаче те се налагат като мощен инструмент за развитие на компаниите и всевъзможни други организации.

В основата на метода е разглеждането на компанията като система, включваща множество по-малки системи, които влияят на нея, както и помежду си. Това позволява да бъдат дефинирани истинските проблеми, стоящи зад видимите симптоми, както и да се намери цялостно решение на системно ниво.

Подходът за решаване на бизнес проблеми чрез констелации ще бъде представен пред българската публика от дългогодишния специалист в областта на взаимоотношенията Алма Тибурцио (Alma Tiburcio) на практически тричасов уъркшоп, насочен към собственици и мениджъри на компании, служители на ръководни позиции, както и лидери на организации от всякакъв тип. Събитието ще се проведе на 28 февруари, в Best Western Hotel, София, а цената на билетите е 60 лева.

Алма Тибурцио е консултант с над 10 годишен опит в сферата на бизнес и личните взаимоотношения, напълно отдадена на позитивната трансформация на своите клиенти. Била е фасилитатор на множество семинари коучинг сесии и лекции в цяла Северна и Южна Америка.Експертизата й е основно в сферата на бизнес и финансовите взаимоотношения, както и на семейните взаимоотношения, романтичните връзки, сексуалността и др. Създател е на методологията за трансформация Es Fundadora de TRANSFORMACIÓN SISTÉMICA, която комбинира мощни средства за постигане на реални резултати във всяка сфера на живота.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 13 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8144
GBP 2.4796 2.4887 2.2727
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив