10 Май 2024, 09:19 Днес (1) | Вчера (10)

Българската консултантска компания създаде ERP решение за дистрибутори и търговци

01 Юни 2016 15:15 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 1 юни 2016, 13:48

Новата система позволява на компаниите да оптимизират складовите си наличности и да минимизират времето за доставка

Българската консултантска компания разработи първото по рода си у нас ERP (Enterprise Resource Planning) решение, изцяло оптимизирано за дистрибуторски и търговски фирми. То се основава на световно признатата ERP система Microsoft Dynamics NAV на Microsoft. Надградено е от екипа на Тим ВИЖЪН България с редица функционалности и доработки
"Разработихме новата система, за да можем да предоставим в синтезиран вид на дистрибуторските компании цялото познание и опит на екипа ни от проекти в този бранш. През годините сме реализирали редица нововъведения, които оптимизират работата на търговските компании, повишават ефективността на служителите им, създават нови възможности за продажби и подобряват удовлетвореността на клиентите. Всичко това днес е от особена важност за фирмите от сектора, във време, когато конкуренцията в него е все по-динамична, а потребителските нагласи се променят почти ежедневно. Затова и сме убедени, че пускаме новото ERP решение в правилния момент и първоначалният интерес към него го доказва", заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране.

Новата система за дистрибуторски компании включва редица специфични функции за търговския бранш. Тя позволява на компаниите да оптимизират складовите си наличности и да минимизират времето за доставка, както и да оптимизират процесите по опаковане и експедиране на стоките. Освен това системата подобрява обслужването на клиентите, прогнозирането и планирането на доставките, както и оптимизирането на паричните потоци и събиранията. Интегрира се лесно със системи на трети страни като клиенти или доставчици и позволява лесното създаване на уеб портал, който улеснява обслужването на клиентите.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 09 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8205
GBP 2.4796 2.4887 2.2720
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив