28 Март 2024, 09:55 Днес (2) | Вчера (12)

Голям чешки инвеститор в недвижими имоти стъпва в България

08 Юли 2019 14:30 ИНСМАРКЕТ по статията работи: kalin
A+ A-
Последна редакция: 8 юли 2019, 15:04
Архив ИНСМАРКЕТ

Дарамис – компания с много завършени сгради по света, стартира два жилищни проекта у нас

Голямата чешка компания за инвестиции в недвижими имоти, Дарамис, стъпва на българския пазар. Инвеститорът дава старт на бизнеса си у нас с два проекта в столичния квартал "Манастирски ливади". 

Инвестиционната компания предава чешкото ноу-хау с партньорство с българско дружество, което управлява собствени недвижими имоти в столицата през последните 13 години – Папая Инвестмънтс България. Съчетанието на двете дружества е предпоставка за успех на начинанието, но и за осигуряване на комфорт и качество за всеки, възползвал се от възможността да придобие жилище от Дарамис България. Целта на екипа от чешки и български специалисти е да осигурява комфортна среда на живот чрез просторни и уютни семейни жилища, които да подчертаят концепцията, че домът е инвестиция, която сплотява семейството и допринася за топли спомени.

По мнението на специалисти, влизането на инвеститор в недвижими имоти от подобен мащаб е показател за зрялост на имотния пазар у нас. Причините за това са развитието на пазара за недвижими имоти у нас и зараждащата се нужда на българина да инвестира в качествено жилище, предлагащо изтънчен вкус и допълнителни възможности за релакс и сигурност. Компанията цели да внесе у нас идеята за професионализъм и изискани сгради, с които вече е известна по света.

Основана през 2000 година, Дарамис е позната с луксозни апартаменти във високия клас жилищни имоти, които предлага на чешкия пазар. Там компанията е успяла да реализира 25 големи проекта с повече от 3 000 апартамента в тях. Освен жилищни имоти, портфолиото включва хотели, бизнес и офис сгради.

"Това, което искаме да предложим на българския пазар, са безкомпромисно качество и по-добър и улеснен живот на нашите клиенти. Наша цел е собствениците на апартаменти, построени от нас, да се чувстват у дома си и да знаят, че са защитени. Много хубаво е казано, че "твоят дом е твоята крепост"! В допълнение целим да доставим и удобства като ресторанти с румсервиз, детски площадки и много други.", коментира Ненад Костадинов, Партньор и управител на Дарамис България.

Бъдещите планове на компанията у нас засега са фокусирани върху луксозно строителство на жилищни сгради в София, а планираните до този момент проекти се очаква да украсят столичния "Манастирски ливади" най-късно през 2021 година.

 

За Дарамис:

Daramis е частна компания за инвестиции в недвижими имоти, занимаваща се с придобиване, разработване и управление на жилищни и доходоносни имоти в Чешката република, но и в Румъния и България. През последната година Дарамис започва с интерес да обмисля стъпване и на други пазари в ЕС. От създаването си през 2000 г., Daramis успешно доставя над 3 000 жилищни единици, натрупала е над 140 000 квадратни метра търговски площи. Компанията постига сериозни успехи и няма нито един незавършен проект в своята история, успявайки да се пребори за челна позиция на чешкия пазар. Активна е в туристическата индустрия, като притежава и управлява мащабни и бутикови хотели.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8017
GBP 2.4796 2.4887 2.2783
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив