19 Април 2024, 09:59 Днес (4) | Вчера (11)

Дженерали пуска онлайн имуществена застраховка

05 Август 2013 13:09 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 5 август 2013, 13:11
insmarket.bg

Дженерали Застраховане вече предлага гъвкав онлайн продукт, без нужда от предварителен оглед и оценка на имуществото

Дженерали Застраховане стартира продажбата на първата по рода си в България онлайн застраховка „Домашно имущество”, съобщиха от компанията.

С новия продукт клиентите на Дженерали получават възможност да защитят дома и вещите си срещу рискове като земетресение, пожар, наводнение, кражба чрез взлом и други. Размерът на застрахователната сума, за която да бъде застраховано имуществото, заедно или поотделно с обзавеждането в него, е изцяло по избор на клиента. Предварителен оглед и оценка на имуществото не са необходими.

Едно от големите предимства при сключване на онлайн застраховка „Домашно имущество” е гарантираното обезщетение без самоучастие на клиентите в случай на застрахователно събитие.

Сключването на онлайн застраховка „Домашно имущество” става изключително бързо и лесно само за няколко минути. Заплащането е изцяло електронно - чрез дебитна или кредитна карта или чрез системата за разплащания на eBG.

„Развитието на всички канали за продажба е приоритетна линия в стратегията на Дженерали България. Това се отнася с пълна сила и за онлайн каналите и продуктите, които ние разработваме” коментира Ивайло Йосифов, Главен изпълнителен директор на Дженерали България.

„Със стартирането на онлайн застраховка „Домашно имущество”, продукт, върху който компанията насочва изключителен фокус, Дженерали предлага на своите клиенти не само адекватна застрахователна защита на най-атрактивна цена, но и възможността да се възползват от всички възможни отстъпки и бонуси за лоялни клиент,” допълва Ивайло Йосифов.

Дженерали България Холдинг EАД е част от Generali PPF Holding B.V. (GPH), който оперира в 10 страни от Централна и Източна Европа - България, Хърватия, Чешката република, Унгария, Черна гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. GPH е съвместно дружество на Assicurazioni Generali (76% дял) и PPF Group (24% дял). Дженерали ППФ Холдинг е регистриран в Холандия и основният организационен център на холдинга е ситуиран в Прага, Чехия.

 

 

 

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 18 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8385
GBP 2.4796 2.4887 2.2902
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив