24 Април 2024, 22:42 Днес (12) | Вчера (6)

Дружеството "Столичен автотранспорт" си търси застраховател

25 Октомври 2022 09:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 24 октомври 2022, 14:49

Общата прогнозна стойност на поръчката е на 7 млн. лв. без ДДС

"Столичен автотранспорт" ЕАД обяви открита процедура по възлагане на обществена поръчка с предмет предоставяне на услуги по застраховане на имуществените и неимуществените интереси на дружеството. В обхвата на поръчката попадат следните застраховки:
 Задължителните застраховки:
- Задължителна застраховка "Гражданска отговорност” на автомобилистите, която обхваща автобуси и МПС, включително товарни и лекотоварни, вътрешно - ведомствен транспорт и служебни автомобили, собственост и експлоатирани от дружеството;
- Задължителна застраховка "Злополука” на пътниците в средствата за обществен превоз - застраховат се всички места в превозните средства, собственост и експлоатирани от Възложителя и застрахователната премия се определя върху възнаграждение на километър Маршрутен пробег (по икономическа рамка за съответната година) и от превозни документи, продавани от водачите на автобуси в превозните средства;
- Задължителна застраховка "Трудова злополука” на обслужващия персонал – сервизни работници и водачи на автобуси, както и всички служители, попадащи в Наредбата за задължително застраховане на работниците и служителите за риска "Трудова злополука”.
Имуществените и свързаните с тях интереси:
- Застраховка "Каско” на сухопътни превозни средства, покриваща всички рискове, без кражба на автобуси и МПС, включително товарни и лекотоварни, вътрешно - ведомствен транспорт и служебни автомобили, собственост и експлоатирани от Възложителя върху действителната им стойност определена от застрахователя, като за автобусите тази стойност (застрахователна сума) не може да бъде по-малка от определената от Възложителя в Техническата спецификация. Автобуси с марка "MAN”, модел "Lion’s City G”, както и тези с марка "YUTONG”,  модел "ZK6126HGA CNG” се обезщетяват и ремонтират в официален сервиз, доверен сервиз или собствен сервиз.
- Застраховка "Каско” на сухопътни превозни средства, без релсови превозни средства, покриваща всички рискове, вкл. и кражба на МПС, включително товарни и лекотоварни, вътрешно - ведомствен транспорт и служебни автомобили, собственост и експлоатирани от Възложителя върху действителната им стойност определена от застрахователя.
- Застраховка "Злополука” на местата в МПС - за мястото на водача и пътника до него на служебни леки автомобили, автомобили за линеен контрол и такива със специален режим на движение.
- Застраховка на имущества срещу "Пожар” и "Природни бедствия” на сгради, машини, съоръжения и оборудване, инвентар и други дълготрайни материални активи по отчетна стойност.
- Застраховка срещу "Кражба на имущество и складови наличности”, определени от Възложителя по балансова стойност;
- Застраховка "Електронна техника” - електронна техника, експлоатирана от Възложителя, включваща наличната в Дружеството и поделенията му електронна/ компютърна техника, монтираните в автобусите електронни съоръжения от GPS-системата и бордово оборудване по
Общата прогнозна стойност на поръчката е на 7 млн. лв. без ДДС. При определяне на прогнозната стойност не е предвидено евентуалното повишаване на някои тарифни ставки, свързани с отпадането на преференции за МПС, движещи се само в пределите на страната, както и други изменения в нормативната уредба по застраховане. Финансирането на поръчката е със средства на "Столичен автотранспорт" ЕАД.
Срок за получаване на оферти или на заявления за участие: 21.11.2022 г.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив