14 Май 2024, 23:06 Днес (11) | Вчера (12)

Жанет Найденова е новият председател на Българска уеб асоциация

09 Февруари 2005 17:26 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Жанет Найденова е новият председател на Българска уеб асоциация (BWA). Новината бе обявена на среща на уеб бранша в клуб “Грамофон”, съобщи Агенция "Фокус".

Жанет Найденова, водещ маркетолог в българското и международното уеб пространство, управител на консултантска фирма “JNN Консулт” ЕООД, е новият председател на Българската уеб асоциация (BWA).
Тя бе избрана на 27 януари на редовно заседание на управителния съвет (УС) и пое поста от досегашния председател Петко Карамочев. Изборът е в съответствие с уставa на асоциацията.
Изборът на новия председател беше официално оповестен на 3 февруари на традиционната среща на уеб бранша в клуб “Грамофон”.
Новата председателка на организацията благодари за доверието и потвърди позицията си за приемственост. Тя сподели, че се надява да заслужи това доверие и да приобщи към идеите на BWA всички, включително и новите членове, които желаят да положат общи усилия за подобряване на условията и качеството на уеб бизнеса в България.
"Тази година ще фокусираме нашите усилия към по-нататъшно структуриране на асоциацията, с цел по-голяма ефективност на работните групи; ще продължим с привличането на нови членове и популяризирането на асоциацията не само в уеб бранша, но и в цялото общество", заяви тя пред присъстващите и добави: "BWA е младо сдружение с голям потенциал и възможности за развитие! Ще планираме краткосрочните и дългосрочните цели на Българската уеб асоциация и в началото на пролетта ще анонсираме програмата за развитието й. Ще запазим приемствеността на дейностите на асоциацията като планиране, организация, провеждане и популяризиране на третото издание на Международния уеб фестивал Албена 2005, който се организира от фондация “Телевизионен свят” и BWA в рамките на Международни медийни събития и седмото поредно издание на националния конкурс "БГ сайт 2005", който от миналата година вече е част от дейността на BWA“.
Българската уеб асоциация увеличава броя на членовете на УС с още трима души. Така УС се състои вече от 9 души. Това са: Жанет Найденова, Председател, “JNN Консулт” ЕООД, Ива Хаджийска, „Нетейдж”, Николай Чакъров, “YVOX”, Петко Карамочев, Кирил Апостолов, “Магстудио”, Жюстин Томс, “Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшънс”, Пламен Вушев, “Веракс”, Александър Варов, „Мейл.бг” и Любен Белов, "Нет Инфо БГ" АД.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 14 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8117
GBP 2.4796 2.4887 2.2736
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив