19 Април 2024, 10:41 Днес (5) | Вчера (11)

ЗД "Евроинс" обяви как ще работи в режим на извънредно положение

17 Март 2020 18:30 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 17 март 2020, 23:18
Евроинс

За територията на София е определен един дежурен ликвидационен офис

Част от служителите на ЗД "Евроинс" минаха на дистанционен режим на работа при въведеното извънредно положение заради COVID-19. От компанията помолиха клиентите си преди посещение на офис на дружеството да се свържат по телефон или имейл за актуална информация и съдействие с цел избягване събиране на много хора на едно място, както и пребиваване на открито на опашки пред офисите.
Всички офиси и ликвидационни центрове на територията на цялата страна, с изключение на ликвидационните центрове в гр. София, функционират в режим на непрекъснатост и регулярност при изпълнение на дейността си при сключване на застраховатлени договори и предявяване на застрахователни претенции.

За територията на София за дежурен ликвидационен офис е определен този в централното управление на дружеството на адрес  бул. Христофор Колумб №43.

От компанията посочват, че сключването на нови застраховки и подновяването на застрахователни договори ще продължи да се извършва по установения ред във всички офиси на дружеството на територията на цялата страна, като молбата е първо клиентите да осъществят връзка телефон и/или имейл.

Заплащането на  вноски по сключени полици може да стане по следните начини:
•    По банков път - по банковата сметка, изписана в застрахователната полица, като в платежното нареждане  задължително се попълва номерът на застрахователната полица и трите имена на титуляра.
•    За получаване на стикер за застраховка "Гражданска отговорност” на автомобилистите клиентът трябва да се свърже  по телефон и/или имейл с офиса на дружеството, изписан в застрахователната полица.
•    През системата ePay
•    На място във всички офиси на дружеството на територията на цялата страна  при завишени мерки за превенция и сигурност, като предварително клиентът се свързва по телефон и/или имейл  с най-близкия офис за актуална информация и съдействие.

Предявяване на  претенции за обезщетения при настъпили застрахователни събития :
Автомобилни застраховки – в ликвидационните центрове на територията на цялата страна, с изключение на ликвидационните центрове на територията на гр. София. Удължава се срокът за предявяване на застрахователни претенции в рамките на един месец  след отмяна на извънредното положение, с изключение на рисковете "Кражба", "Грабеж" и "Пожар", за които важат сроковете за уведомяване съобразно общите условия по застраховките.
За територията на гр. София - дежурен ликвидационен офис е находящия се в Централно управление на дружеството на адрес  бул. Христофор Колумб №43. ikvidacia@euroins.bg

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 18 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8385
GBP 2.4796 2.4887 2.2902
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив