24 Април 2024, 05:30 Днес (0) | Вчера (6)

ЗК “Юпитер” АД се стреми към съвременните стандарти на корпоративното управление

14 Февруари 2003 в-к "Кеш" по статията работи:
A+ A-

Новият луксозен офис на ЗК "Юпитер" привлича погледа със седемметровата си светеща реклама. Новото лого на компанията е поставено на покрива на 6-етажната импозантна сграда, чийто адрес е непосредствено до топлата връзка на НДК срещу централния вход на bTV на ул. "Христо Стамболски" 3. В нея работят 110 служители, чиито офиси заемат площ от над 3500 кв. м.

Билдингът с фабрично затъмнени стъкла е построен за изключително кратки срокове, а изпълнението е съобразено изцяло с нуждите на бързоразвиващата се застрахователна компания.
"С цел качественото и оптималното обслужване на клиенти, брокери и застрахователни агенти на партера се намират ултрамодерен фронтофис, информация, каси за изплащане на обезщетенията. Предстои и откриването на банков клон на Първа инвестиционна банка. Помислено е и за вътрешнофирмената комуникация, а прекият достъп от фронтофиса към дирекциите и отделите в компанията способства за ефективната комуникация между служителите на "Юпитер" и нашите клиенти и партньори" - сподели радостта си от нововъведенията г-жа Рени Кръстева, член на УС на компанията. Надзорният и Управителният съвет на застрахователното дружество са настанени на третия етаж.
Новите планове на мениджмънта за достигане на съвременно ниво на фирмено управление проличават във всеки детайл - от функционалното офисоборудване през ултрамодерната информационна техника и уютните заседателни зали на всеки етаж до централното озвучаване и охранителната и защитната техника. Решен е и един от основните проблеми за работещите в центъра на София - паркирането. На две нива под билдинга има изградени подземни гаражи за служителите и гостите на компанията.
Част от проекта за управление включва и постигането на синергичен ефект при съчетанието на работа и почивка за служителите на застрахователното дружество. Затова новите български собственици на "Юпитер" предвиждат в скоро време да бъде изграден и елитен фитнесцентър с луксозно кафене на последния етаж на сградата. Според г-жа Кръстева основният стремеж на мениджмънта е "Юпитер" да въведе съвременните стандарти на корпоративното управление.
Дирекция "Ликвидация - Автомобилно застраховане" остава на стария адрес на ул. "Хан Омуртаг" №52. Това дава възможност за максимално оптимизиране на процедурите по огледа на колите и ликвидацията на настъпилите щети.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 22 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8359
GBP 2.4796 2.4887 2.2843
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив