27 Септември 2024, 16:51 Днес (0) | Вчера (0)

ЗПАД „Булстрад“ дава отстъпки за стратегически партньори на М Тел

15 Февруари 2006 15:58 INSMARKET по статията работи: 4
A+ A-

За да получат предвидените отстъпки, фирмите трябва да представят платинена, златна или рубинена клубна карта

Застраховки на имущества на юридически лица, каско на моторни превозни средства,  медицински разноски при пътуване в чужбина, злополука и заболяване, гражданска отговорност към трети лица, отговорност на работодателя  и др. са сред полиците, които могат да бъдат сключени при преференциални условия в ЗПАД „Булстрад“ от  партньори на М Тел. Това съобщиха специално за INSURANCE.BG от застрахователната компания. За да получат предвидените отстъпки, фирмите трябва да представят платинена, златна или рубинена М Тел Бизнес Клуб карта. От вида на картата зависи и размерът на отстъпката, като тя е най-голяма при платинената карта.  Стратегическите корпоративни клиенти на мобилния оператор ще ползват отстъпки и от цената на продуктите и услугите, предлагани от още осем компании. Те са "Булавто", Mилицер&Mюнх, Office Express, Райфайзенбанк, "София Ауто", Speedy, Tourist Services и Transpress. Така "Бизнес Клуб" дава възможност да се ползват най-добрите услуги, предлагани в момента в областта на банкирането, застраховането, туристическите услуги, продажбите на автомобили, логистиката, куриерските и офис услугите.
М Тел предвижда да изпрати между 140 и 150 хиляди карти на около 50 000 свои корпоративни клиенти. Видът на получената карта ще зависи от месечната сметка , която съответната фирма прави на мобилния оператор.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

М-тел с 50 000 корпоративни клиенти? Или както се подразбира от заглавието това са само "стратегическите" корпоративни клиенти? Умрях си от смях? Откъде са ги взели? Вероятно за М-тел "корпоративни" значи нещо друго, така както за средния българин "неадекватен" означава ненормален. Или така както за средния американец London Underground is a political movement :-)
#1 | от Сийка Балейкина | преди
Сега може да кажете какви са остъпките в останалите осем компании защото на мен ми се струва че, те не са чували за такова нещо което е и така,
#2 | от WWW | преди
Тази статия потвърждава казаното в другите две подобни на нея. Именно : Журналистите в този сайт са платени клакьори на корпоративни интереси. Другото е, че няма никакъв застрахователен надзор, което вече става сериозен проблем за управляващите. Ако има нека се каже за чия сметка са по-евтините застраховки? Не плащат ли вместо тях по-голями вноски другите застраховани. Защо се допуска това ? Това ли е социалната справедливост към застрахованите. Отстъпките в застраховането винаги е облага или подкуп за сметка на останалите застраховани. Ако има надзор той е длъжен да контролира прилагането на обявените пред него тарифи. Всяко занижаване би трябвало да се тълкува не само като нелоялна конкуренция, а за корупция. Но нашият надзор освен непрофесионален и непочтен е и ням. Ако не е, нали чете тук, защо не отговори.
#3 | от Застраховател | преди
Застраховател, нищо ново под слънцето. Керванът си върви, кучетата си лаят. Сложиха онова некомпетентното за шеф на застраховането и готово. То си изпълнява това, което му е казано, а именно да не прави нищо и всичко е ОК. За жалост така е почти навсякъде в скъпата ни татковина и за това сме и на тоя хал.
#4 | от някой | преди
Валидни за 16:10 27 Септември 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7533
GBP 2.4796 2.4887 2.3443
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив