14 Октомври 2024, 07:28 Днес (0) | Вчера (0)

Започва кръгла маса за икономическото развитие и социални промени в България

21 Май 2004 10:04 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Висшето бизнес училище и Центърът за образование и култура “Илиев” на Американския университет в България (АУБ) в София са организаторите

Висшето бизнес училище и Центърът за образование и култура “Илиев” на Американския университет в България (АУБ) в София организират кръгла маса на тема “Икономическо развитие и социални промени: политическата реалност и социалната среда в България”. Събитието ще се проведе в Центъра за образование и култура “Илиев” в Студентски град, София, до зала “Христо Ботев”.
Дискусията ще засегне въпросите за влиянието на развиващата се пазарна икономика върху социалните структури и ценностната система на българското общество. Ще бъдат разгледани и приоритетите на различните политически сили в социалната сфера. В срещата ще участват представители от Университета в Питсбърг, Американския университет в България, Фондация за корпоративна и социална отговорност, Министерството на труда и социалната политика, Центъра за изследване на демокрацията, Института за регионални и вижданията си за връзката между предложената тема и тяхната сфера на работа.
АУБ е основан през 1991 г. и се утвърди като едно от най-престижните висши учебни заведения в Югоизточна Европа. АУБ предлага образование по американски стандарти, в духа на традицията “liberal arts” на младежи от над 20 страни. От есента на 2004 г. започва обучението на първия випуск на Висшето бизнес училище (ВБУ) на АУБ, което ще предлага разширена бизнес програма. Учебните занятия ще се провеждат в Центъра за образование и култура “Илиев” в студентски град в София.
Висшето бизнес училище на АУБ предлага придобиването на знания и умения, които са съобразени с реалните бизнес условия и подготвят студентите за работа в динамична и променяща се среда. Обучението поставя ударение върху способностите на студентите да разрешават сложни и често неясни ситуации и да прилагат уменията си да анализират и намират подходящи, творчески и приложими в практиката бизнес решения.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Октомври 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7890
GBP 2.4796 2.4887 2.3371
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив