29 Март 2024, 13:10 Днес (7) | Вчера (11)

Застраховател дава до 45% отстъпка за имуществени полици

14 Октомври 2014 10:24 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 14 октомври 2014, 12:12
Под лиценза на creativecommons

Тази година „Алианц България” регистрира над 2000 щети на имущество заради природни бедствия, като до момента са изплатени обезщетения над 3 600 000 лв.

Проливните дъждове, градушките и наводненията, които застигнаха страната ни през тази година, припомниха на голяма част от хората да помислят за защитата на своя дом и имущество. Каквото и да се говори за защитата на дома, застраховката остава най-сигурният и ефективен начин за комплексна грижа, тъй като понякога щетите от природно бедствие или земетресение са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне само разходите за ремонт.

Затова и застрахователните компании предлагат достъпни оферти, за да могат все повече хора да защитят своя дом. Едно от дружествата, което работи активно в този сегмент, е "Алианц България”. От  началото на октомври компанията дава до 45% отстъпка при сключване на имуществена застраховка "Уютен дом".

Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество срещу често срещани рискове като пожар, природни бедствия, наводнение, земетресение, късо съединение и др. Покриват се и разходи, направени с необходимата грижа за ограничаване на вредите при събитие, разходи за отстраняване на развалини и др. Предимство е, че по полици, сключени по време на промоцията, не се прилага самоучастие за застрахования в случай на щета.

В допълнение към промоцията, клиентите на "Алианц” получават и отстъпка в размер на 40% спрямо стандартните застрахователни премии при сключване на застраховка "Кражба чрез взлом”.

"Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. Чрез кампанията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом на изключително добра цена . Предлаганите покрития на различни рискове по застраховката са чудесна възможност за защита на имуществото от непредвидени събития, които на практика станаха ежедневие, като наводнения,  градушки земетресения и др. Ние не можем да влияем на  природните бедствия, но нашата роля е да осигурим адекватна защита на нашите клиенти и да стоим до тях в случай на застрахователно събитие”, коментира Атанас Алексиев – заместник изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.

Тази година "Алианц България” регистрира над 2000 щети на имущество вследствие природни бедствия, като до момента са изплатени обезщетения над 3 600 000 лв.
От компанията обясниха, че сключването на застраховката е бързо и лесно, като процедурата е максимално опростена и не се изисква опис на имуществото. За максимално улеснение на клиентите полицата може да се плати и разсрочено.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив