25 Април 2024, 08:35 Днес (0) | Вчера (12)

Застраховател пуска уеб платформа за клиенти със застраховка "Здравна грижа"

23 Ноември 2016 13:01 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 23 ноември 2016, 13:09

"Булстрад Живот" промотира и нови функционалности за мобилното приложение B-Assist

"Булстрад Живот" пусна нови функционалности за мобилното приложение B-Assist и уеб платформа за клиенти със застраховка "Здравна грижа”. Безплатната версия на B-Assist е за мобилни устройства, работещи под Android или с iOS и е налична за сваляне в Google Play и AppStore.

Актуализираната версия на мобилното приложение B-Assist надгражда и разширява функционалностите, налични до момента, като дава възможност на клиента бързо и лесно да оцени качеството на обслужване в посетено от него лечебно заведение до 24 часа след направеното посещение при медицински специалист по предварително записан час. Получената информация ще се ползва от застрахователя за статистически цели и за подобряване на качеството на предлаганите услуги.

По отношение на възможностите за намиране на предпочитано лечебно заведение, новата версия на мобилното приложение позволява на клиента още по-бързо и лесно да се ориентира по карта за точния адрес на всяко лечебно заведение от партньорската мрежа на дружеството в цялата страна.

Освен обновена версия на мобилното приложение, компанията представя и нещо ново - уеб платформата B-Assist, която заменя съществуващото до момента онлайн приложение за клиенти със сключена застраховка "Здравна грижа”. Платформата е достъпна на интернет адрес www.b-assist.bg. Тя предлага същите функционалности, които съдържа и мобилното приложение – записване на час за преглед при медицински специалист, изпращане на документи за потвърждение на високоспециализирани изследвания, достъп до персонализирана информация за застрахователните покрития и застрахователните претенции, както и до карта с адресите на лицензираните държавни и частни медицински лечебни заведения от партньорската мрежа на дружеството в цялата страна, и др. Уеб платформата B-Assist е улеснение, когато клиентите нямат възможност да използват приложението или телефон за връзка с екипа медицински координатори.

В уеб платформата B-Assist e предвидена и секция за партньори. В нея лечебните заведения от партньорската мрежа на "Булстрад Живот ВИГ" могат да проверяват актуалния статус на индивидуалното застрахователно покритие на клиент със сключена застраховка "Здравна грижа” по всяко време на денонощието.(

Актуализираната версия на мобилното приложение, както и уеб платформата B-Assist, предлагат възможност за ползване както на български език, така и на английски език.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив