26 Април 2024, 22:35 Днес (11) | Вчера (14)

Застраховател с приз за Best Insurance and Finance Mobile app на Webit Awards 2

27 Април 2017 13:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 27 април 2017, 15:39

Мобилното приложение на „Дженерали“ позволява от телефона да бъдат изпратени всички данни и снимки на настъпило застрахователно събитие

Застрахователна компания "Дженерали" бе отличена на Webit Awards за своето мобилно приложение. Категорията, в която дружеството, взе приз, е  Best Insurance and Finance Mobile app за България и Централна и Източна Европа. Наградата бе връчена на официалната церемония от Пламен Русев, председател на Webit Global Congress.
За поредна година световният елит на цифровото предприемачество, информационните  технологии, иновации и инвестиции се обединява под бранда Webit Festival Europe в София Тех Парк на 25 и 26 април. Събитието е безпрецедентно по мащабите си за България и региона и представлява една огромна крачка в социален, бизнес и политически харектер, провеждащ се под патронажа на президента Румен Радев, придружен от топ предприемачи и учредители, лауреати на Нобелова награда, учени и иноватори заедно с висши ръководни кадри от Европа и останалия свят.
Webit Festival Europe посреща рекорден брой посетители (над 5000) от над 90 държави, а програмата включва 12 паралелни конференции, с повече от 300 лектори, засягащи теми, като маркетинг и иновации, мобилност, умни градове, дигитална трансформация, финансови технологии и блокчейн, големи бази данни и облачни услуги, киберсигурност и безопасност на личните данни, здравеопазване, интернет на всяко ниво, софтуерно разработване и лидерство в дигиталната икономика.
По време на церемонията бяха отличени най-добрите проекти, иноватори и интегратори на технологични решения в България, Централна и Източна Европа. Десетки световни лидери в областите на отделните категории, също и локални представители на асоциации от различните индустрии и представители на публичния сектор съставляват журито на Webit Awards.
Мобилното приложение на "Дженерали" за iPhone и Android™  е иновативен инструмент за улеснение на клиентите и партньорите, които са "в движение". Приложението позволява да се осъществява по-лесна и бърза комуникация между компанията и клиентите. Приложението е единственото на пазара, чрез което клиентите на компанията могат 24/7 да съобщят за  настъпили застрахователни събития по автомобилни или имуществени застраховки, независимо от това къде се намират и дали имат наличен компютър. 
Формата за заявка позволява от телефона да бъдат изпратени всички необходими данни, заедно със снимки на застрахователното събитие.  

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 26 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8244
GBP 2.4796 2.4887 2.2828
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив