28 Март 2024, 16:55 Днес (10) | Вчера (12)

Защитата на дома срещу пожар, природни бедствия и кражба струва 12 лева в МЗК “Европа”

25 Април 2003 в-к "Кеш" по статията работи:
A+ A-

На цена на застрахователна полица за 9 месеца можете да "купите" целогодишна защита на дома си по случай предстоящите Великденски празници и 10-годишнината от създаването си МЗК "Европа".

На цена на застрахователна полица за 9 месеца можете да "купите" целогодишна защита на дома си по случай предстоящите Великденски празници и 10-годишнината от създаването си МЗК "Европа". Специалната промоция е валидна от началото на април 2003. В центъра на кампанията са трите месеца гратисен период по новата си комбинирана имуществена застраховка, която компанията предоставя. Йорданка Велева, директор "Общо застраховане", обясни за КЕШ, че "за да се възползват от тази промоция обаче, гражданите трябва сами да отидат до някоя от 33-те агенции на компанията в страната, а не да чакат застраховател да ги посети вкъщи".
В зависимост от големината на жилището и стойността на покъщнината цената на застраховката срещу пожар, природни бедствия и наводнения от съседи варира до 18 лева. Освен това тя дава защита и срещу експлозия, мълния и щети, причинени от падащи предмети от летателни средства.
Ако клиентът пожелае, може да разшири застраховката и срещу кражба чрез взлом. Цената на тази екстра е до 17 лева в зависимост от избраното ниво на отговорност на застрахователя.
С други думи, когато съседите ви наводнят, МЗК "Европа" ще ви плати ремонта. Ако се върнете от почивка и установите, че вратата на дома ви е разбита и любимият ви телевизор липсва, компанията ще ви плати, за да си купите нов. И цената на това спокойствие, осигурено от МЗК "Европа", варира от 12 до 35 лева.
Освен това компанията е помислила и за хората, които се страхуват от земетресение. Те могат да доплатят 13 лева и да се избавят от притеснението си. При евентуално земетресение компанията ще плаща за възстановяването на жилището им.
За най-предвидливите си клиенти МЗК "Европа" предлага и още две разширения на новата комбинирана застраховка. При първото само срещу 4 лева повече компанията ще изплати щетите, които сте нанесли на някого. Например, ако вие сте наводнили жилището на съседа си, МЗК "Европа" ще му плати ремонта. Само срещу два лева допълнително пък можете да се застраховате и срещу злополука.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив