29 Март 2024, 14:36 Днес (9) | Вчера (11)

Инициатива запълва празнотите на образователната ни система

24 Април 2017 13:43 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 24 април 2017, 12:44

Онлайн обучителната програма включва както бизнес теми като маркетинг, финанси и кариерно развитие, така и сфери като изкуството на любовта и успеха сред жените

"Училището на живота" е първата по рода си българска обучителна инициатива, която има за цел да запълни празнотите в официалната образователна система. Тя включва пет цялостни онлайн обучителни програми в сфери от ключово значение за изграждането на една успешна и пълноценна личност и е достъпна за всеки млад човек, който има желание да се развива.

"Днес много от материалите в българското образование, макар и полезни за общата култура на учениците, не са приложими в живота им. Същевременно някои от най-важните умения не се учат в училище и никой не дава на младите хора ключови знания и умения за натрупване на увереност, щастливи взаимоотношения, постигане на богатство и баланс в живота. Именно затова създадохме "Училището на живота" - онлайн програма, насочена към онези, които вярват, че заслужават по-добър живот" - споделя Виргиния Накова, основател на Training Academy.

В инициативата вече са се влкючили редица експерти по бизнес и личностно развитие от България и от чужбина. Лекциите са посветени както на бизнес теми като маркетинг, продажби, финанси, кариерно развитие и мениджърски умения, така и на по-всеобхватни житейски сфери като лична ефективност, комуникационни умения, дори тайните на вдъхновяващата жена, изкуството на любовта и успеха сред жените. Стремежът на създателите на програмата е тя да обхване всички аспекти от развитието на една хармонична и успешна личност.

""Училището на живота" олицетворява мисията на Training Academy да помогнем на всеки българин да живее и работи това, което заслужава, търси и желае. Целта ни е да дадем подходящите инструменти на всеки, който се бори за сбъдване на своите мечти, за превръщането им в резултати и оставянето на следа след себе си" - обяснява още Виргиния Накова.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив