29 Март 2024, 10:50 Днес (3) | Вчера (11)

Как да разпределям личните си финанси? Посетете EXPO MoitePari 2019, за да чуете

08 Ноември 2019 16:46 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 8 ноември 2019, 16:53
Моите пари

Водещи финансови експерти споделят най-актуалната информация в света на финансите

Водещи финансови експерти споделят най-актуалната информация в света на финансите по време на EXPO MoitePari 2019. Тазгодишното издание ще се състои на 16 и 17 ноември в Новотел София и ще представи актуална и полезна информация относно планирането на личните финанси. Събитието е насочено към всеки, който иска да направи своя информиран избор за начините за управление на средствата си.
Програмата на събитието включва богат спектър от теми, някои от които са посветени на финансовата интелигентност, необходимостта от личен/семеен финансов план, спестяванията като вид инвестиция, видовете застраховки и ефектите от целенасоченото дългосрочно инвестиране. Именно то е и "основният фактор, с който хората могат да обогатят своите портфейли и да живеят един по-добър живот”, коментира Георги Георгиев, портфейлен мениджър на Karoll Capital и лектор на EXPO MoitePari 2019.
Сред водещите лекции на най-големия финансов форум се открояват още темите за тенденциите на пазара на имотите, които ще очертае Добромир Ганев – председател на Национално сдружение Недвижими имоти, както и въпросите, свързани с ипотечното кредитиране, представени от Петър Илиев – оперативен директор на Кредитланд. Интересът на участниците предизвиква и панелът, посветен на финтех иновациите за личните финанси. В последните години симбиозата между финансите и технологиите добива все по-голяма популярност сред потребителите, но какъв е новият свят на отвореното банкиране и какви възможности за финансовото моделиране ще донесе той, ще представи Галя Димитрова от Айрис Солюшънс ООД. Носят ли по-голяма доходност споделените инвестиции в недвижими имоти на българския пазар в сравнение със стандартната покупка на жилище с цел отдаване под наем, ще разгледа в своето представяне Ефтим Ефтимов, основател и CEO на PropertyClub.eu
    В двата дни на форума – 16 и 17 ноември, посетителите ще имат възможността:
•    да чуят споделения опит и теоретични познания на водещи за страната финансови специалисти;
•    да надградят наученото чрез предвидените тематични уъркшопове.
По време на работилниците ще се обсъдят реални казуси от практиката, а всеки участник ще получи индивидуално внимание и експертни отговори на въпросите, свързани с начините за управление на личните финанси. EXPO MoitePari е "първото събитие в страната, където човек може да отиде и да получи информация, разговаряйки с доказани професионалисти изцяло на финансови теми", споделя един от лекторите на форума – Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант на ЕЛАНА Трейдинг.
ИНСМАРКЕТ е медия партньор на финансовото експо.
Повече информация как да се включите в третото издание на EXPO MoitePari  можете да намерите на: https://expo.moitepari.bg/bg/#section-7

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив