28 Март 2024, 21:34 Днес (11) | Вчера (12)

Лаптоп променя представата за командировка

07 Ноември 2017 09:50 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 7 ноември 2017, 09:21

Моделът съчетава висока производителност с изключителна лекота от само 1.05 кг. и издръжливост по американските военни стандарти

Лаптопите винаги са усложнявали нещата при командировка. Тези устройства заемат много пространство в багажа, тежки са и понякога е трудно да се намери подходяща чанта за тях. Същевременно те са уязвими и лесно могат да бъдат счупени с всички последствия от това за работоспособността и възможната загуба на фирмена информация. Относително краткият живот на батериите също понякога се явява проблем, който може да доведе до прекъсване на работата в неподходящ момент или дори до загуба на важна информация.

Едно възможно решение е изоставянето на лаптопа в полза на работата с таблет или направо смартфон. То обаче не е приложимо във всички случаи, защото въпреки динамичното развитие на тези класове устройства, в много професии все още голямата клавиатура на лаптопа има своето значение за ефективността на работния процес. Това важи с пълна сила при повечето дейности, свързани със създаването на текстово съдържание, дизайн и други креативни сфери, както и обработката на документи.

Друга добра възможност е да заложим на модел, който действително е с много компактни размери и много лек. Такъв е например бизнес ноутбукът ASUSPRO B9440, който вече се предлага и у нас. Той съчетава изключителна лекота от едва 1.05 кг., много компактни размери и американския военен стандарт за издръжливост. Към момента на премиерата си той беше най-лекият 14-инчов бизнес ноутбук в света. Моделът на практика променя представите ни за командировка, улеснявайки работата и достъпа до фирмената или лична информация по всяко време и навсякъде.

14-инчовият full HD матиран дисплей прави лаптопа подходящ за всякакви работни задачи. При това, благодарение на изключително тънкия си панел той обединява 14-инчов дисплей в корпус на 13.3-инчов лаптоп, което улеснява още повече неговото носене във всяка пътна чанта и дава възможност на пътуващите да съберат повече багаж в нея. Конструиран със здраво, изцяло метално шаси, изработено от магнезиева сплав, ASUSPRO B9440 е много по-устойчив на интензивни натоварвания по време на пътуване, в сравнение с други модели от същия клас. Той отговаря на взискателния американски стандарт MIL-STD 810G за издръжливост и е тестован многократно за падане, натиск на панела, здравина на клавиатурата при сила и скорост на писане и др.

Друг важен аспект, който прави лаптопа ASUSPRO B9440 много подходящ за командировки, туризъм и други видове пътуване, е неговата батерията, която издържа над 10 часа с едно зареждане. Това означава, че моделът може да обезпечи непрекъсната работа в продължение на цял полет до всяка европейска, повечето американски и почти всички останали пътнически дестинации по света. В добавка неговата батерия се зарежда до 50% само за 30 минути.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив