30 Ноември 2024, 11:05 Днес (0) | Вчера (2)

Млекопреработвател обяснява как да познаем узрелия кашкавал

29 Октомври 2012 10:58 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 29 октомври 2012, 11:06

Дегустации и подаръци обещават по време на "Светът на млякото"

Разликите между узрял и неузрял кашкавал със съответната дегустация на продуктите ще представи монтанската фирма „Войнов и сие“, позната на пазара под марката „Огоста“, по време на специализираното изложение „Светът на млякото“ от 7 до 10 ноември т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) – София. За първи път потребителите ще имат възможност да разберат как да отличим претърпелия процеса на зреене и готов за консумация млечен деликатес от непретърпелите този процес и набързо „узрели“ продукти, които се предлагат в магазинната мрежа; какви са качествата на млечните продукти, приготвени в монтанския регион; по какво българските продукти се отличават на световната кулинарна сцена.
Гостите на щанда ще могат да опитат и останалите продукти на фирмата: айрян без вода; краве мляко 3,6% масленост по БДС стандарт, съдържащо живите млечни закваски Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus; биволско кисело мляко; над 30 вида класически сладоледи и сладоледени торти, произведени от  свежо краве мляко и сметана.
Всички продукти с марката „Огоста“ се произвеждат без растителни мазнини. Специализираното изложение ще се състои в рамките на по-голяма изложба, посветена на храните и напитките от цял свят. Изложението ще бъде отворено от 7 до 9 ноември от 10:00 до 18:00 часа, а на 10 ноември – до 16:00 часа.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 29 Ноември 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8552
GBP 2.4796 2.4887 2.3499
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив