Дегустации и подаръци обещават по време на "Светът на млякото"
Разликите между узрял и неузрял кашкавал със съответната дегустация на продуктите ще представи монтанската фирма „Войнов и сие“, позната на пазара под марката „Огоста“, по време на специализираното
изложение „Светът на млякото“ от 7 до 10 ноември т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) – София. За първи път потребителите ще имат възможност да разберат как да отличим претърпелия процеса на зреене и
готов за консумация млечен деликатес от непретърпелите този процес и набързо „узрели“ продукти, които се предлагат в магазинната мрежа; какви са качествата на млечните продукти, приготвени в
монтанския регион; по какво българските продукти се отличават на световната кулинарна сцена.
Гостите на щанда ще могат да опитат и останалите продукти на фирмата: айрян без вода; краве мляко 3,6% масленост по БДС стандарт, съдържащо живите млечни закваски Lactobacillus bulgaricus и
Streptococcus thermophilus; биволско кисело мляко; над 30 вида класически сладоледи и сладоледени торти, произведени от свежо краве мляко и сметана.
Всички продукти с марката „Огоста“ се произвеждат без растителни мазнини. Специализираното изложение ще се състои в рамките на по-голяма изложба, посветена на храните и напитките от цял свят.
Изложението ще бъде отворено от 7 до 9 ноември от 10:00 до 18:00 часа, а на 10 ноември – до 16:00 часа.