19 Април 2024, 06:42 Днес (0) | Вчера (11)

Наша компания създаде софтуер за най-големия производител на сватбени рокли в ЕС

23 Ноември 2016 15:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 23 ноември 2016, 14:38

Бъдещите булки ще могат да въвеждат своите точни мерки още в магазина и след това да получават рокля, оразмерена специално за тях

Българският софтуерен разработчик GenCloud създаде иновативно решение за един от най-големите производители на сватбени рокли в Европа – Marylise & Rembo styling Fashion Group (MRFG). То позволява на бъдещите булки да въвеждат своите точни мерки още в магазина и след това да получават рокля, оразмерена специално за тях.

Marylise е дългогодишен клиент на GenCloud и тяхната ERP система – Bizzio. Модулът MTM (Made To Measure – Направено По Поръчка), разработен за клиента, е интегриран към Bizzio и позволява на сватбените магазини да взимат точните мерки на бъдещите булки и след това да ги изпращат направо на производителя. Досегашната практика е в магазините да се предлагат стандартни размери рокли и след като момичето избере модел и номер, роклята да се поръчва за производство. След като готовата рокля пристигне, тя все още не е завършена, защото е поръчана с приблизителните размери и има нужда от корекции. При това части от нея се разшиват и наново биват прекроявани. Това изисква ресурси, отнема време и трябва да се прави много внимателно, защото се работи с изключително скъпи и деликатни материали.

Това, което променя MTM технологията на GenCloud е, че тя позволява точните мерки на бъдещите булки да се вземат още при първоначалната поръчка, чрез въвеждането на осем параметъра, характеризиращи женското тяло. След това поръчката автоматично влиза в ERP системата Bizzio, а екипът на Marylise създава точна до милиметри рокля, използвайки роботизирани системи за разкрояване. Този иновативен подход намалява значително времето за производство, премахва нуждата от разширяване и преоразмеряване на готовия продукти, както и от поддръжка на ателиета за корекции в сватбените магазини. А всяка бъдеща булка получава уникална рокля, създадена специално за нея.

Преди няколко години GenCloud внедри системата за управление на бизнеса Bizzio в белгийската фирма Marylise. Това е изключително конкурентен сектор, в който традиции, мода и нови технологии са силно преплетени. Внедрената система е от клас ERP и е изцяло cloud – базирана. С нея на практика се заменя по-старата софтуерна система на Marylise, също създадена от GenCloud.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 18 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8385
GBP 2.4796 2.4887 2.2902
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив