20 Април 2024, 03:10 Днес (0) | Вчера (10)

Нов продукт на пазара застрахова и ключовете на колата

09 Юли 2012 16:17 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 9 юли 2012, 16:24

Нов продукт покрива и разходите за ремонт при зареждане с грешно гориво

Собствениците на коли вече могат да застраховат и ключовете на автомобила си. Това е възможно с новия продукт на "УниКредит застрахователен брокер", с който компенсира допълнителните разходи, свързани с  кражба или загуба на ключовете от колата. Полицата се предлага за клиентите на "УниКредит Лизинг". Партньор на брокера е застрахователната компания Чартис Юръп С.А., клон България. Полицата покрива смяна на ключовете и ключалките ако е необходимо, отключване на автомобила, както и настройването на електронната система за заключване. Покритието е в сила, когато МПС не е под търговска гаранция.

Освен ключовете продуктът покрива и разходите за ремонт при зареждане с грешно гориво. Включено е репатриране, смяна на горивото, включително с изпразване и почистване на резервоара. Лимитът на отговорност по всяко от застрахователните покрития е 1350 лв.

Договореният лимит на отговорност по всяко от застрахователните покрития е 1350 лв.

През март за първи път в България на клиентите на УниКредит Лизинг беше предложена възможността да защитят автомобилите си срещу обезценка в случай на тотална щета или кражба, благодарение на специализирана застрахователна програма от УниКредит Застрахователен брокер. Чрез тази програма стойността на автомобила е допълнително защитена, и при кражба или тотална щета, клиентът получава обезщетение, което покрива реалните му загуби, а не само пазарната оценка на автомобила към момента на застраховането (както е при традиционното Каско).

„УниКредит Застрахователен брокер“ управлява застрахователни премии в размер на 20 млн. лв. Съгласно последните данни на Комисията за финансов надзор, брокерът е лидер при застраховките Каско на МПС с 6.6% пазарен дял. Компанията е специализирана и в пласирането на многобройни единични рискове и разработването на специализирани програми в областта на имущественото и автомобилно застраховане. Клиентите на УниКредит Застрахователен Брокер ползват и денонощно обслужване в случай на ПТП и злополука.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив