28 Март 2024, 15:51 Днес (9) | Вчера (12)

Нови екстри на приложението B-Assist за клиенти със застраховка "Здравна грижа"

14 Март 2019 16:59 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 14 март 2019, 17:07

B-Assist е наличен за устройства с Android и iOS операционни системи и може да бъде изтеглен от Google Play или App Store

Клиентите на Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп със застраховка "Здравна грижа" вече могат да се възползват от новата версия на своя супер асистент B-Assist. Безплатното мобилно приложение е с освежен дизайн, подобрено потребителско изживяване и разширени възможности, съобщиха от компанията.

Най-новата функционалност в B-Assist позволява подаване на заявка за възстановяване на разходи. Така клиентът може да заяви възстановяване на направени медицински разходи само с няколко клика – без обаждания по телефон, посещения на място в офис или попълване на документи на хартия.

Виртуалната здравна карта е другото голямо предимство на подобрения B-Assist. Ако случайно клиентът е забравил своята здравна карта при посещението си в лечебно заведение, той може да генерира виртуално копие на ID картата по застраховката си в реално време, което да покаже на екрана на своето мобилно устройство. То замества напълно физическата карта и удостоверява наличието на активна застраховка "Здравна грижа". Функцията е достъпна в секция МОЯТА КАРТА в приложението.

Освен с новите си функции B-Assist продължава да улеснява клиентите, като им помага да си записват час за преглед, да изпращат документи за потвърждение на изследвания и да преглеждат полезна информация за застраховката си. Приложението дава достъп и до карта с адресите на всички медицински заведения от партньорската мрежа на дружеството в цялата страна.

Повече информация за функционлностите на актуализираната версия на приложението може да бъде получена и от създадените за целта кратки видеа, публикувани в You Tube канала на дружеството (Bulstrad Life Vienna Insurance Group) както на български, така и на английски език.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8017
GBP 2.4796 2.4887 2.2783
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив