28 Март 2024, 11:33 Днес (5) | Вчера (12)

Огнян Донев стана "Мистър Икономика", "Мисис Икономика" е Светла Лесова

01 Декември 2016 09:06 в. 24 часа по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 1 декември 2016, 09:10

Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет на Българо-американската кредитна банка, получи отличие за цялостен принос в развитието на банковото дело

Огнян Донев, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на "Софарма", стана "Мистър "Икономика" за 2016 г. Това бе обявено по време на церемония, на която бяха наградени победителите в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" на КРИБ и сп. "Икономика" за 2016 г., пише в. 24 часа.
Донев е избран от жури от 29 членове на УС на КРИБ. Наградата му бе връчена от министъра на икономиката Божидар Лукарски и от минологодишната "Мисис Икономика" Петя Димитрова. Наградата за жена-предприемач отиде при Светла Лесова, изпълнителен директор на "Монделийз България" . Статуетката за "Мисис Икономика" тя я получи от Мариета Захариева, шеф на агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия. Призът в категория "Индустрия", или предприемач на годината сред индустриалците, стана Пламен Бобоков, председател на борда на директорите на "Приста Ойл Холдинг". Той получи статуетката от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова. Бобоков каза, че ще подели наградата с брат си, по братски. Пламен Бобоков, председател на Съвета на директорите на "Приста Ойл" получи наградата от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова
В категорията "Финанси и застраховане" министърът на финансите Владислав Горанов отвори плика с името на Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИбанк.
Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет на Българо-американската кредитна банка, получи отличие за цялостен принос в развитието на банковото дело и за 20-годишния юбилей на банката.
Със златната значка на КРИБ, която се давала изключително рядко, каза председателят и Кирил Домусчиев, бе отличен Константин Стаменов, председател на УС на е БФИЕК. Той бе награден за принос в регулацията на дефицитите в енергетиката в България.
В категория "Енергетика" бе отличен Теодор Осиковски, главен изпълнителен директор на "Енергоремонт Холдинг". Призът му бе връчен от Николай Вълканов, председател на Съвета на директорите на "Минстрой холдинг"
Изпълнителният директор на "Сиела Норма" Веселин Тодоров бе излъчен за победител сред номинираните в сектор "ИКТ, аутсорсинг, бизнес процеси".
Директорката на "Лидл България" Милена Драгийска-Денчева стана победител в "Услуги и търговия". Председателят на УС на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори Константин Стаменов получи от председателя на КРИБ Кирил Домусчиев златната значка на работодателската организация. 
Сред мениджърите в транспорта отличието бе за Илиян Филипов, съдружник в ПИМК, а сред консултанския бизнес призът отиде при Стоян Ставрев.
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8017
GBP 2.4796 2.4887 2.2783
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив