19 Април 2024, 22:15 Днес (10) | Вчера (11)

Организират кариерен форум за българи в Лондон

06 Март 2018 16:30 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 6 март 2018, 15:11

Целта на изложението е да изгради мост между топ работодатели в България и нашите таланти във Великобритания

За шеста поредна година Посолството на Република България в Лондон е домакин на кариерното изложение за българи с опит в чужбина. Съорганизатори са Службата по социални и трудови въпроси към българското посолство и сдружение "Български кариерен форум”. Събитието ще се проведе на 10 март в сградата на Посолството ни в английската столица.
 
Целта на изложението е да изгради мост между топ работодатели в България и нашите таланти във Великобритания. Организирането на форума е част от инициативата на Министерството на труда и социалната политика за организиране на кариерни форуми в страни, в които има големи български общности. Целта на събитията е българите, които учат или работят в чужбина, да се информират за предложения за работа на чужди компании у нас и да изберат да продължат кариерата си у нас. 
 
Предишните издания на форума в Лондон са посрещали кандидати с разнообразен профил - от икономисти, юристи и консултанти до физици и инженери, фотографи и маркетинг специалисти. От страна на работодателите ще участват, както големи световни компании, така и утвърдени български фирми с голяма история - от технологични и софтуерни гиганти до старт-ъп компании с разнообразен фокус. Сред имената тази година са TESY, VMWare, Skyscanner, Chaos Group, Заедно в Час, LaunchHub.
 
В края на януари МТСП организира кариерен форум във Виена с австрийски работодатели, който беше посетен от над 150 българи, учещи и работещи в Австрия. След събитието в Лондон предстои провеждането на изложение и в Берлин.
 
За да разберете как да се регистрирате за събитието в английската столица и да научите повече за работодателите, които ще участват в него,  последвайте Facebook страницата на BG Careers Fair UK, както и страницата на тазгодишното събитие.
 
Събитието е безплатно и достъпно за всеки с регистрация на www.bgcareersfair.com, където можете да качите свое CV, както и да разгледате позиции предлагани от изложителите.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив