28 Април 2024, 06:05 Днес (0) | Вчера (0)

Организираха втория национален форум ”Телекомуникационни технологии и услуги за бизнеса”

13 Май 2005 16:36 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Целта на събитието е да запознае бизнес средите с текущото състояние на телекомуникационния сектор у нас и с предлаганите технологии и услуги от ново поколение

На 19 май 2005 г. в хотел Кемпински Зографски ще се проведе 2-рия национален дискусионен форум  ”Телекомуникационни технологии и услуги за бизнеса”, организиран от IDG България, съвместно с Агенцията за развитие на съобщенията и информационните и комуникационни технологии към Министерство на транспорта и съобщенията. Това съобщиха от IDG.
Целта на форума е да запознае на представителите на бизнес средите с текущото състояние на телекомуникационния сектор в България, с предлаганите технологии и услуги от ново поколение, достъпни след либерализацията на пазара, и как информационните и комуникационни технологии могат да спомогнат за повишаване ефективността на бизнеса, подобряване обслужването на клиентите и снижаване на разходите. Плановете си за развитие на телеком услугите ще разкрият водещите оператори в страната  БТК, Глобул, Мобилтел, КейбълТел,  Орбител и Спектър Нет. Специализирани решения и услуги ще представят водещите в света на информационните и комуникационни технологии компании като Cisco Systems, Siemens Information and Communication EOOD, IBM, Xerox, Telelink, Allied Telesyn, Nera Networks, АПИС България.
Специални гости на форума са Неделчо Неделчев, зам. министър на транспорта и съобщенията, Гергана Сърбова,  председател на Комисията за регулиране на съобщенията и Джон Гол, програмен мениджър “Телекомуникации” в специализираната в областта на анализите и проучванията в ИКТ сектора световна компания IDC. Неделчев ще запознае аудиторията с  политиката на държавата в областта на телекомуникациите в процеса на присъединяване на България към Европейския съюз. Презентацията на Сърбова ще е фокусирана върху ролята на регулаторния орган в условията на либерализиран пазар. Тенденциите в развитието на телеком пазара в Западна и Централна Европа и влиянието им върху българския пазар ще са обект на презентацията на Гол.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 26 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8244
GBP 2.4796 2.4887 2.2828
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив