25 Април 2024, 11:37 Днес (5) | Вчера (12)

Остават три дни до специализираното експо "Разкодирай твоите финанси"

23 Октомври 2018 15:13 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 23 октомври 2018, 15:19

Един от панелите в първия ден е посветен на застраховането

Остават три дни до началото на специализираното експо "Разкодирай твоите финанси". Най-голямото по рода си събитие за личните финанси в България ще се състои на 27-28 октомври 2018 г. в Интерпред. Организатор на изложението е  финансовият портал "Моите пари", а медиен партньор на събитието е Инсмаркет. Тази година финансовото експо дава заявка да бъде още по-мащабно от първото издание през 2017-та и да привлече още повече лектори и финансови институции, които да се включват, за да отговорят на въпросите на посетителите.
През двата дни на семинарната програма гостите ще имат възможност да чуят презентации и дискусии с над 20 водещи финансови експерти в различни области. Сред тях са дипломирани финансови консултанти, инвестиционни консултанти, също така представители на банки, взаимни фондове, пенсионни и застрахователни дружества, както и на други небанкови финансови институции.

В рамките на двата дни посетителите на експо "Моите пари" ще имат възможност да получат ценна информация относно най-важните и популярни финансови продукти на българския пазар. Участниците и лекторите в изложението ще представят тенденциите в управлението на личните финанси, спестяването, инвестирането, кредитирането. Ще бъдат представени последните тенденции в жилищното и потребителско кредитиране, банкирането за физически лица, както и различните възможности за спестяване при по-висока доходност посредством участие на капиталовите пазари, чрез пенсионни фондове, инвестиционни застраховки и взаимни фондове. И през двата дни на разположение на посетителите ще бъдат щандовете на водещи финансови институции и консултанти, участващи в изложението. Така всеки, който желае, ще може да обсъди с представителите на фирмите теми, представляващи интерес, както и да се запознае по-подробно с техните продукти и услуги.

Един от панелите в първия ден е посветен на застраховането. Често казваме: "Моят дом е моята крепост; здравето е най-голямата ценност; без колата си не мога". Как тези фрази се изпълват със съдържание в нашето ежедневие? Коя е разумната защита на дома? Каква е голямата промяна в автомобилното застраховане? Колко струва да си здравно отговорен? Тези и други въпроси се надяваме да намерят своите отговори по време на застрахователния панел. Очакваме ви! Участието е безплатно.

Експо "Моите пари" - Панел "Застраховане"
27 октомври 2018 г.
13:00-14:30 ч.
зала София, Интерпред
(бул. "Драган Цанков" 36, София, спирка "Жолио Кюри" на метрото)

По време на експото ще има и образователна игра с въпроси, като всички отговорили правилно ще участват в томбола за голямата награда.
Целта на финансовото изложение е доказани експерти от практиката във всички области на финансовите услуги да помогнат за изграждането на цялостен личен план-програма за това как да бъдем финансово успели личности. Не се колебайте, посетете ни!

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив