24 Април 2024, 17:25 Днес (12) | Вчера (6)

Пловдивчанин постави нов годишен рекорд за алкохол в кръвта при шофиране

26 Юни 2015 17:15 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 26 юни 2015, 15:10
Под лиценза на creativecommons

Един човек загина на пътя между Пловдив и Смолян

Наквасен шофьор шашна униформените с рекордните 5,58 промила алкохол в кръвта. Той бил заловен, след като се отзовали на сигнал за лек инцидент на кръстовището на Околовръстния път и Симеоновско шосе. Пловдивачнинът бил изключително замаян от изпитото количество и се врязал в друга кола. За щастие няма пострадали. Катаджиите му дали дрегер, който отчел внушителните промили. Шефът на КАТ - София, Тенчо Тенев посочи, че това е национален рекорд за тази година.

Моторист се бори за живота си след тежка катастрофа на пътя между Варна и Златни пясъци.

Инцидентът е станал в петък сутринта. Според очевидци 22-годишният мъж е карал с около 200 км/ч. След това последвала катастрофата, при която тялото му се влачило по асфалта цели 70 метра. Ужасяващата гледка смразила останалите участници в трафика. Веднага към безжизненото тяло на младото момче се втурнали свидетели, които се опитали да му помогнат.

Повикали линейка, която го транспортирала до болница със съмнения за счупени таз и ръка, както и вътрешни кръвоизливи. Настанен е в шокова зала, където медиците продължили битката за живота му. Впоследствие станало ясно, че мотористът кара без книжка от години.

Междувременно седем души бяха ранени при тежка катастрофа между село Опанец и Долна Митрополия. Произшествието, при което едва не загинаха хора, стана в петък сутринта. Сигналът за инцидента е подаден малко след 9 часа. Към мястото веднага са изпратени полицаи и линейки, които се погрижили за ранените при мелето. Пострадалите са настанени в болница.

Голяма катастрофа стана и на пътя между Пловдив и Смолян, където за съжаление загина един човек. Движението беше затруднено, защото се осъществяваше само в едната лента заради инцидента. 

Шофьор на лек автомобил помете 4 паркирани коли. Неприятният инцидент стана на столичния булевард "Никола Габровски". Агресивният шофьор се врязал в автомобилите, на които нанесъл сериозни материални щети. По-късно на мястото пристигнали полицаи и направили оглед. Били разпитани и очевидци на случилото се. За щастие няма пострадали хора.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив