03 Май 2024, 07:09 Днес (0) | Вчера (13)

Предлагат облекчена процедура за изграждане на комуникациите в новите сгради

21 Октомври 2005 12:48 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Програмата БТК EasyLink ще бъде представена по време на изложението Имоти Експо

Българската телекомуникационна компания ще предложи на инвеститорите в строителния и туристическия бизнес, собствениците на обекти и строителните компании облекчена процедура за изпълнение на вътрешната комуникационна мрежа на новите сгради. Това съобщиха от БТК. По време на годишното изложение Имоти Експо компанията ще представи новата цялостна програма, която се нарича БТК EasyLink. Тя е предназначена за изграждане на телекомуникационна инфраструктура в новите строителни обекти и свързване на кабелите с националната мрежа.
Съвременната и модерна технологична инфраструктура улеснява инвестиционните проекти в страната и подпомага модернизацията на българската икономика. Бързото й изграждане и развитие е показател, според който инвеститорите взимат решение за пренасочване на дейността си към България. За компаниите и фирмите има бърза възвращаемост от използването на интегрирани телекомуникационни услуги на един оператор и БТК е готова да инвестира в предоставянето на такива услуги.
БТК извършва както изграждането на вътрешните комуникации, така и осигуряването на достъп до ефективни и модерни технологии и услуги. Компанията е облекчила процедурата по съгласуване на комуникационната инфраструктура, което е задължително преди започването на всеки строеж. Инвеститорите могат да ползват бърз номер за обслужване за заявки и координация на инженерните и техническите екипи. Те ще извършват изграждането на външно телефонно захранване заедно със строителните работи по обекта, без дори да е необходимо сградата да бъде пусната в експлоатация. Едновременното изграждане на комуникациите в сградата ще спре необходимостта от довършителна работа по вътрешната инфраструктура върху фасадите и тротоарните площи след приключването на новата сграда.
На изложението българските предприемачи ще могат да научат за включените в БТК EasyLink продукти за бизнеса. Ще бъдат представени всички отговарящи на потреблението мрежови решения, комуникационни продукти, ценови пакети за намаляващи разходи и различни нива на клиентско обслужване от нов тип. С новата услуга БТК ще осигури персонален за всеки клиент мениджър, който ще координира и ще бъде отговорен за навременното изпълнение на комуникационния план на сградите.
Участниците в изложението ще имат възможност да се запознаят с детайлите за продукти като абонаментни планове за бизнеса, които намаляват стойността на месечните сметки, вътрешни клиентски мрежи с ниски цени на разговорите в Бизнес групата (IP VPN и VPN FIX), пренос на данни през високоскоростна градска и междуградска оптична мрежа, безжичен достъп до Интернет. През технологията ADSL ще бъде демонстрирана възможност за он-лайн наблюдение по Интернет без специален софтуер.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 02 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8248
GBP 2.4796 2.4887 2.2881
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив