28 Март 2024, 20:22 Днес (11) | Вчера (12)

Пътувате в чужбина? Застраховката пести непредвидени разходи

23 Юни 2015 11:43 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 23 юни 2015, 11:44
Под лиценза на creativecommons

Грижата за здравето става все по-скъпа услуга в цял свят и една застраховка би спестила непредвидени разходи по време на пътуване в чужбина, съветват от „Алианц“

Все повече хора планират своята лятна почивка извън пределите на страната. Но всяко пътуване крие и своите непредвидими рискове. Затова застрахователни експерти съветват да не се пропускат застраховките за медицински разходи, с които можете да си спестите непредвидени разходи. Този вид застраховки осигуряват съдействие по всяко време на денонощието в случай на инцидент.

"Алианц" предлага на всички пътуващи извън страната застраховка "Помощ при пътуване – медицински разноски", която е  с осигурен асистънс. В случай на злополука или заболяване в чужбина застрахователят организира и насочва клиента към лекар по обща медицина или друг специалист, в зависимост от конкретния здравословен проблем. За целта е необходимо застрахованият да се обади на посочения в полицата телефон, като предимството е, че обслужването е на български език. Компанията заплаща необходимата медицинска услуга, както и необходимите за лечението лекарства.

"За да бъдат избегнати неприятни емоции по време на пътуване в чужбина, цялостната грижа за здравето е едно от най-важите неща, за които трябва да се помисли. Високите цени на здравните услуги в цял свят предполагат човек да има на 24-часово разположение сигурен партньор, на който може да разчита за своето здраве. В нашата практика, например, не са редки случаите, когато сериозно болни или пострадали клиенти са транспортирани за лечение в България с въздушна линейка. Затова моят съвет е да не се пропуска застраховката "Помощ при пътуване – медицински разноски"", коментира Атанас Алексиев, заместник изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.

Към тази застраховка "Алианц" предлага и допълнително покритие - обезщетение в случай на загубен или повреден личен багаж и покриване на разходи за вещи от първа необходимост при закъснение на багажа.

Застрахователят предлага на своите клиенти атрактивни отстъпки и специални условия при сключване на семейни застраховки "Помощ при пътуване – медицински разноски", както и за лоялни клиенти.

Дори да тръгвате на някъде в последния момент не оставяйте здравето си на случайността. Направете удоволствието пълно като гарантирате сигурност за здравето си, съветват специалистите. 

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив