24 Април 2024, 21:45 Днес (12) | Вчера (6)

Светла Несторова бе отличена за цялостен принос в застраховането 3

31 Май 2019 08:30 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 30 май 2019, 22:26

Кирил Червенков и Стефан Енчев също получиха награди за принос в застраховането и осигурителните системи

Председателят на УС на АБЗ и главен изпълнителен директор на "Булстрад живот Виена Иншурънс груп" Светла Несторова бе отличена с наградата "За цялостен принос в развитието на българското застраховане", връчвана от фондация "Проф. д-р В. Гаврийски”. Изпълнителният директор на ПОАД "ЦКБ – Сила" Кирил Червенков взе наградата "За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България", а Стефан Енчев от "Брокер инс" бе награден "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането". Отличията бяха връчени в рамките на 11-то издание на най-престижните институционални годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор - "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината”, "Застрахователен брокер на годината”. Организатори на събитието са Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски”, Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Българската асоциация на застрахователните брокери и Асоциацията на застрахователните брокери.

Фондация "Проф. д-р В. Гаврийски” раздаде своите специални награди за 21-ва поредна година. Отличието – статуетка на богинята "Нике" се връчва на заслужили утвърдени професионалисти и мениджъри за цялостен, личен принос в развитието на бизнеса. Това са хора, които през годините са допринесли със своите професионални, иновационни и лидерски качества, креативен дух и позитивни нагласи за постигането на отлични кариерни и институционални резултати в двата сектора. Номинирането за носители на наградите се прави на база приети от УС на фондацията критерии: лицето да е гражданин на Европейския съюз; да се ползва с авторитет и добро име в професионалните среди; да притежава висок и признат от гилдията професионален, административен и управленски опит; със своята икономическа активност в рамките най-малко три финансови години да е допринесъл за развитието на компанията (компаниите), респективно за най-голям обем продажби, пазарен дял, печалба и платени данъци и др.; да има значителна публична ангажираност и принос за развитието на българското застраховане/осигуряване и посредничество, като политики, добри практики, включително в законодателни инициативи и дигитални проекти, донорски програми, социални инициативи, подпомагане на академични проекти, студентски практики и др.; да има принос в развитието на персонала и инвестирането в човешки капитал, да подкрепя иновативни програми за продължаващо обучение, повишаването на квалификацията, участието в социални програми и социални мрежи, насърчава бизнес етиката и корпоративната социална отговорност.

Церемонията по връчване на наградите по традиция събира над 250 гости от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.
ИНСМАРКЕТ е неизменен медия партньор на конкурса от неговото учредяване до днес.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив