19 Април 2024, 12:02 Днес (6) | Вчера (11)

Сексоргия-подарък на германски застрахователи попадна в исторически музей

12 Декември 2014 13:01 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 12 декември 2014, 11:49

Застрахователна компания преди няколко години награждаваше в натура най-добрите си служители

Оргия, получена като възнаграждение за служители, попадна в експозиция за променящите се сексуални нрави в Германия.

Плътският приз е част от изложбата на Музея за съвременна история на бундесрепубликата в Лайпциг. Тя проследява развоя на морала на германците от Втората световна война до днес.

"Искахме да покажем, че проституцията вече не е част само от отблъскващите слоеве на обществото”, коментираха от администрацията на музея.

През 2007 г. случаят се превърна в сензация и скандализира не само пуританите в Германия. Тогава стана ясно, че ръководството на застрахователната компания "Хамбург-Манхаймер”, която вече се нарича "Ерго Про”, редовно е организирало екскурзии в чужбина, които са били нещо като награда за отличили се застрахователни агенти. Приключенията включвали сексоргии с много алкохол в елитни заведения и клубове по цял свят.

В конкретния случай ударниците, продали най-много полици сред застрахователите, били изпратени на оргия под открито небе в комплекса с термални бани Гелерт. Там били поставени четири огромни легла, където проститутките с различни по цвят гривни на ръцете обгрижвали клиентите. Всеки заслужил отличник получавал цветен печат, след като преминел през терапията от платени ласки на труженичките.

"Беше невероятна забава - посочва ведомственият вестник на застрахователната компания от това време. - Във всеки случай няма човек, който да е бил част от екскурзията и да не е поискал да се върне”, отбелязва многозначително изданието.

В изложбата са включени още и еротични карти за игра, произвеждана за износ от Германската демократична република.

Сластните награди не са чужди и на уважаваните китайски компании. В началото на тази година късметлия от неназована фирма в Шанхай консумира приз в натура в компанията на японска порнозвезда. Най-съвестният корпоративен служител се радва на милувките на дамата от филми за възрастни цяла нощ.

След появата на информацията шегобийци коментираха из интернет пространството, че това е най-добрият работодател за 2013 г. и заради подобна щедрост към лоялните си служители Китай изпреварва Съединените щати по търговски и икономически показатели.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 18 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8385
GBP 2.4796 2.4887 2.2902
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив