29 Март 2024, 02:04 Днес (0) | Вчера (11)

Софтуерна компания обнови системата си за управление на банкови карти

05 Май 2015 14:52 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 5 май 2015, 14:53

SCARDS вече предлага възможност за управление на предплатени банкови карти

Компанията за банкови и финансови технологии "Сирма Бизнес Консултинг" АД (СБК) пуска обновена и модернизирана версия на добре познатата на пазара система за управление на карти SCARDS.

С помощта на новата SCARDS се разширява периметърът на потенциалните клиенти, като се  включват и нови възможности картови продукти да се предлагат на застрахователни, песионни и здравноосигурителни дружества. Планирано обновената картова система предлага най-много подобрения и екстри за банковите институции, които получават редица предимства за обслужването на своите клиенти, обработката на транзакции и управлението на картови продукти. Към широко разпространените видове дебитни и кредитни карти системата предлага възможност да се дефинират и предплатени карти с цялата сложност и многообразие за тяхното управление и възможности за активация и зареждане.

С разширяването на стандартната функционалност на SCARDS се увеличават и възможностите за създаване на портфейли от няколко кредитни карти, независимо от различните тарифни условия по тях. Добавено е лесно и бързо дефиниране на бонуси и отчитане на бонус точки за време, транзакции и суми, както и възможности за многотарифни и многовалутни операции по различни картови продукти. Много интересни предимства дават функциите за дефиниране на календар и период на действие на тарифи или условия за таксуване.

Модернизираната картова система на Сирма Бизнес Консултинг дава възможност и за следене на таксите в реално време. Финансовите институции получават мощен инструмент за управление на събитията за таксуване, овладявайки интересите на своите клиенти и търговци с неограничени възможности за настройки за преференции и критерии на таксуване. В допълнение системата предоставя гъвкава политика и възможности за настройки за автоматично изчисляване на "Interchange fee” по най-добрите за банката условия.

Системата гарантира и навременното известяване и възможност клиентите и служителите да получават по удобен начин информация относно всички картови операции и други събития, които могат да служат за предотвратяване на злоупотреби и измами. Обновената SCARDS притежава и 3D защита, която позволява пазаруване в интернет при най-високо ниво на сигурност.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив