13 Октомври 2024, 01:19 Днес (0) | Вчера (0)

Съюзът за стопанска инициатива домакинства среща на представителните работодателски организации

23 Април 2004 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

На срещата бе решено свикване на Общо събрание на Асоциацията на организациите на българските работодатели

Съюзът за стопанска иницбе домакин на среща, в която участваха представители на: Българската Стопанска Камара (БСК), Българското сдружение на частните предприемачи "Възраждане"  (БСЧП”Възраждане) и Съюзът на работодателите в България (СРБ). На срещата се взе решение за свикване на Общо събрание на Асоциацията на организациите на българските работодатели(АОБР), която тази година се председателства от Съюза за стопанска инициатива. Общото събрание се свиква във връзка с молбата за членство на Съюза на работодателите в България. До този момент в АОБР членуват: ССИ,БСК,БТПП и БСЧП “Възраждане”. Заседанието ще се състои на 3.05.04 от 14.00ч. в сградата на Съюза за стопанска инициатива.
Във връзка с писмо от Министерството на финансите по повод участието на представители на работодателските организации в Секторните подкомитети за наблюдение на Програма ФАР, участниците в срещата определиха следните наблюдатели: В секторен подкомитет “Икономическо развитие” ще участва представител на БСЧП “Възраждане”, в “Земеделие” – член на СРБ, в “Транспорт” ще наблюдава представител на БТПП, в секторен подкомитет “Околна среда”- член на ССИ, в “Регионално развитие/трансгранично сътрудничество”-представител на БСК, в “Енергетика и телекомуникации” – член на СРБ, в секторен подкомитет “Социално развитие” – БТПП, в “Правосъдие и вътрешни работи” – представител на БСЧП “Възраждане”, в “Обществен сектор/публични финанси”, ще наблюдава представител на БСК и в подсекторен комитет “Обществен сектор/развитие на административния капацитет” наблюдател ще бъде член на ССИ.
Представителите на работодателските организации на национално равнище, които да присъстват на заседанията като наблюдатели се определят съгласно решение на Министерски съвет N272 от 7.04.2004 година.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Октомври 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7890
GBP 2.4796 2.4887 2.3371
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив