17 Май 2024, 01:52 Днес (0) | Вчера (11)

УНИКА България дари четиризнаците от Русе

23 Септември 2013 15:36 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 23 септември 2013, 15:41
Булфото

УНИКА България стартира "Бъдеще за децата на България" в началото на 2011 г., като подаряваше първата годишна вноска от детската застраховка „УНИКА Генерация" на всички деца, родени в страната през годината

УНИКА България подари детска застраховка на четиризнаците от Русе. От компанията реализираха инициативата в рамките на проекта си "Бъдеще за децата на България". В петък щастливите родители получиха официално полиците за четирите си новороденибебета . Първата година от застраховката се поема изцяло от застрахователното дружество.

УНИКА България стартира "Бъдеще за децата на България" в началото на 2011 г., като подаряваше първата годишна вноска от детската застраховка „УНИКА Генерация" на всички деца, родени в страната през годината. ЗК "УНИКА Живот" АД развива активно проекта от 2011-та до днес. Застрахователят подарява първата вноска при сключване на детска застраховка за всички деца родени в България и през настоящата година.

„Радваме се, че имаме възможност да помогнем за един добър старт в живота на новородените четиризнаци на семейство Ахмедови. За УНИКА е важно да бъде близо до хората и да откликва на нуждите им. Желаем на Бенит, Севи, Енис и Ранис едно много щастливо детство.", заяви Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Детската застраховка, предлагана от компанията, дава възможност за неусетно спестяване и натрупване на достатъчно голяма сума, която да се предостави на детето, когато е най-необходимо – при навършване на пълнолетие. „УНИКА Генерация" гарантира изплащане на застрахователната сума при навършване на 18 години, както и на допълнителната доходност, натрупана през годините.

Корпоративната социална отговорност е неразделна част от дългосрочната стратегия за развитие на УНИКА България. Компанията е спонсор на семейство в SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ. С кампанията „КАСКО ШАНС" застрахователната дружество подари шофьорски курсове за младежи от SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ. През изминалата година компанията реализира кампания „Бъди отговорен – подай ръка" за имуществени застраховки „У Дома и Щастлив" в помощ на пострадалите от бедствия и катастрофи.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 16 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8056
GBP 2.4796 2.4887 2.2784
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив