09 Октомври 2024, 01:26 Днес (0) | Вчера (2)

Футболният симулатор Pro Evolution Soccer 2017 вече е в магазините на Pulsar Games

29 Септември 2016 09:33 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 29 септември 2016, 09:34

Играта се откроява с безпрецедентен реализъм както на графиката, така и на движенията и отиграването на топката

Българска верига за видеоигри Pulsar Games пусна в своята мрежа дългоочаквания Pro Evolution Soccer 2017, който направи своята премиера за персонални компютри, както и за игровите конзоли PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 и Xbox One на 15 септември. Критиците вече похвалиха заглавието за изключително естествения геймплей, подобрените механики и реализма, който по всеобщо мнение е значително подобрен, а всеки пас, задържане на топката и гол са прецизни и максимално близки до действителността.

Създателите на PES 2017 са се фокусирали върху концепция, наречена от тях "Контролирана реалност", с което играта повишава нивото на интуитивност и пресъздаването на футбола от висшата лига. Друга система, наречена "Истинско съприкосновение", се грижи играчите да получат всеки правилно прицелен пас и отваря възможности за серия от нови движения, осигуряващи пълен контрол над тежестта и скоростта на подаванията.

Славата на PES серията през годините винаги се е градяла върху съревнователния елемент, изправящ реални геймъри, застанали пред конзолите и компютрите, едни срещу други или борещи се кооперативно за победата на отбора си. Запазената марка на поредицата, наречена "Адаптивен изкуствен интелект", също се завръща с идеята да анализира играта, слабите и силните звена в стратегията на играча, за да могат компютърно управляваните опоненти или съотборници да му се противопоставят или да му помогнат по максимално адекватен начин.

Създателите на играта се гордеят и с тясното си сътрудничество и дългогодишни близки взаимоотношения със серия от популярни футболни клубове, сред които Барселона, Борусия Дортмунд и Ливърпул. Сътрудничество, даващо им възможност да пресъздадат с максимална точност характерни движения и точни виртуални копия на ключови играчи чрез триизмерно сканиране. Моделите на стадионите и поведението на публиката също е базирано върху реални футболни терени и важни мачове. Желанието за пълна автентичност достига до там, че на премиерната си дата PES 2017 имаше автоматичен ъпдейт, който да отрази всички промени в отборите, случили се в рамките на последния трансферен прозорец.

PES 2017 обещава да бъде сбъднатата мечта на всеки фен на поредицата, а и на всеки футболен фен, следящ какво се случва на "зеления килим" и изгарящ от желание да промени резултата на някой важен мач.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 08 Октомври 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7809
GBP 2.4796 2.4887 2.3306
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив