13 Май 2024, 08:52 Днес (0) | Вчера (0)

Центърът за градска мобилност си търси застраховател

23 Декември 2020 10:22 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 23 декември 2020, 10:22
Под лиценза на creativecommons

Дружеството е заделило 102 хил. лева за застраховки

Център за градска мобилност ЕАД обяви обществена поръчка с предмет застраховане.
Дружеството предстои да сключи:
- Задължителните застраховки "Гражданска отговорност” и "Трудова злополука” на работниците и служителите;
- Имуществени застраховки "Пожар и природни бедствия” и "Други вреди на имущество”, включително злоумишлени действия и вандализъм  на следното имущество:
•    Застраховка на сухопътни превозни средства (безрелсови превозни средства), покриваща всички рискове включително и кражба (Каско).
•    Застраховка на имущество и стационарна техника: сгради, масивни сгради и инвестиционни имоти, подземни паркинги при метростанциите, пунктове за продажба (кабини, павилиони, каси, помещения), електронна / стационарна и мобилна / техника, машини и оборудване, съоръжения, офис обзавеждане и други дълготрайни активи, териториално разположени на територията на Столична община.
•    Застраховка на мобилна техника: мобилни портативни устройства за контрол по редовността на пътниците, мобилни PDA комплекти за контрол в зоните за почасово платено паркиране на територията на Столична община, мобилно оборудване в служебните автомобили на Възложителя, видеокамери и бордови устройства в превозните средства на градския транспорт в столицата и служебните автомобили на Възложителя и други.         
•    Застраховка на съоръжения, разположени на спирките за градски транспорт и в зоните за почасово платено паркиране – спиркови знаци тип "Статус”, електронни информационни табла, спиркови навеси, антипаркинг стълбчета, антипаркинг тела тип "сфера”, пътни знаци, табели и стълбове, паркомати и др.
•    Застраховка на ценни образци – талони, карти на хартиен и електронен носител и други, намиращи се в пунктовете за продажба и в склад на Възложителя, талони за паркиране, намиращи се в контрольорите автомобилен транспорт.
•    Застраховка на парични средства, намиращи се в обектите на Възложителя, Застраховка на парични средства, намиращи се в контрольорите автомобилен транспорт . Застраховка на парични средства.
 -   Застраховка "Злополука на местата в МПС”
- Застраховка "Обща гражданска отговорност” за щети на МПС при репатриране от специализирани тежкотоварни автомобили тип "паяк”, както и при извършване на дейности по поставяне на техническо средство тип "Скоба”.
 Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 102 хил. лева. Крайният срок за получаване на оферти или на заявления за участие е днес.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 10 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8224
GBP 2.4796 2.4887 2.2743
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив