04 Май 2024, 19:27 Днес (0) | Вчера (0)

“Вивател” и “2be” сключиха договор за стратегическо партньорство

20 Октомври 2005 08:56 в-к "Монитор" по статията работи: 1
A+ A-

В 97 магазина на дистрибутора ще се предлагат всички услуги на мобилния оператор. Компанията ще използва за работа с клиенти и бизнес центровете на БТК

Новият мобилен оператор "Вивател" и търговската верига "2be"  подписаха дългосрочен партньорски договор. Това обявиха шефът на "Вивател" Ричард Шиърър и изпълнителният директор на 2be Станислава Арнаудова след като парафираха споразумението вчера. Договорът предвижда новият мобилен оператор да предлага услугите си в търговската верига  магазини на "2be".
Определяме това партньорство като стратегическо, коментира Ричард Шиърър. 
Според Станислава Арнаудова в магазините на  “2be” ще се предлагат всички услуги на "Вивател" - от  предлатени карти до мобилни телефони. Компанията обаче ще запази сътрудничеството си и с останалите оператори "МобилТел" и "Глобул", обясни Арнаудова. Първоначално телефоните на компанията ще се продават в 97 магазина на "2 be". Станислава Арнаудова подчерта, че веригата има готовност да открие нови търговски обекти. В магазините ще се продават и ваучери на "Вивател". По отношение на партньорството с "Вивател" ще открием толкова магазини, колкото са необходими на клиентите, добави тя.
Вивател" е дала обещание за честно и лоялно отношение към българския потребител на мобилни услуги, основано на потребностите му. Затова е естествено нашият нов партньор да е търговската верига "2be" защото нейната политика напълно съвпада с нашата - да бъдем по близко до клиентите, добави шефът на "Вивател". Убеден съм , че бъдещите клиенти на нашата компания ще се чувстват комфортно в магазините на “2be”, където ще бъдат посрещан с    усмивката на "Вивател", коментира  Ричард Шиърър.
Според него "Вивател" ще сключи договори с още няколко търговски вериги за продажба на свои услуги. За целта обаче ще бъдат ползвани и бизнес центровете на БТК в страната, обясни шефът на мобилния оператор. Очаква се "Вивател"да започне работа с клиенти до дни. Тя ще предлага средно с 22%  по-ниски цени  от тези на "МобилТел" и "Глобул".
С 20 на сто по-ниска единна цена на минута в сравнение с тези на пазара ще заплащат абонатите, ползващи предплатената услуга на "Вивател". Тя е 52 стотинки, както при разговори в мрежата на "Вивател", така и при обаждания към другите оператори.
Ползвателите на предплатената услуга на новия мобилен оператор ще се възползват от ниски цени за международни разговори - до 59 %  по-малки тарифи от тези в мрежите на другите оператори.
Новият мобилен оператор ще стартира дейността си и с конкурентни абонаментни планове за бизнеса, частните клиенти и предплатените услуги. Третият GSM предлага и  две абонаментни програми за бизнес и частни клиенти със съответно 40 и 10 включени минути за разговори в мрежата на "Вивател" и към всички фиксирани телефонни мрежи в страната. След изчерпване на включените минути клиентите на компанията ще разговарят на изключително конкурентни цени.
На пазара на частните потребители "Вивател" ще въведе единна цена на минута към всички оператори - 45 стотинки при абонаментна такса само 5 лева. Цените са без ДДС.
За бизнес сегмента се предвижда ниска месечна абонаментна такса и разговори на преференциални цени без часови зони. В мрежата на "Вивател" една минута е 27 ст., към другите мобилни оператори - 40, а към фиксираните е 30 ст.
"Вивател" ще предложи и единна цена за текстовите съобщения (SMS) в собствената си мрежа и към другите мобилни оператори, както и безплатно прослушване на гласовата поща, припомниха от компанията.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

I Viva sa oliaha!:-)))
#1 | от Simeonov | преди
Валидни за 16:10 03 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8282
GBP 2.4796 2.4887 2.2865
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив