30 Ноември 2021, 11:59 Днес (8) | Вчера (14)

Алианц България с второ за годината дарение за деца и младежи от SOS Детски селища

14 Декември 2020 09:01 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 14 декември 2020, 09:06
SOS Детски селища

Компанията дарява още 19 лаптопа в подкрепа на деца в алтернативна грижа

Алианц България дарява още 19 лаптопа в подкрепа на SOS Детски селища България, като второто за годината дарение е предназначено за деца в алтернативна грижа. Извънредната здравна обстановка наложи учебните занятия отново да преминат в дистанционна форма и за пълноценното участие в процеса е нужно всяко дете да разполага с индивидуално устройство.
"Поели сме дългосрочен ангажимент към нашите партньори от SOS Детски селища, затова бързо се отзовахме на тяхната нужда от закупуване на още лаптопи. Благодарни сме на нашия партньор Технополис, които в подкрепа на нашите усилия ни осигуриха бързо необходимите бройки. Нашата мисия е да подсигуряваме бъдещето, а децата в специално социално положение са фокус на политиката ни за корпоративна социална отговорност. Днес сме удовлетворени, че с дарението дадохме възможност на децата да продължат своето обучение и социализация в новата нормалност”, коментира Глория Димитрова, главен директор "Маркет мениджмънт” на Алианц България.
Служители на Алианц България посетиха Центъра по приемна грижа в София, за да доставят новите лаптопи и да отправят своите пожелания за светли празници и здрава Нова година към децата от приемните семейства, младежките домове и центровете за обществена подкрепа на SOS Детски селища в София и Перник. "Радостни сме, че много колеги се ангажираха с ентусиазъм в проекта, което показва, че екипът ни носи копоративната култура и припознава мисията на компанията” допълва Глория Димитрова.
    "Образованието е ценност в SOS Детски селища България. За нас е изключително важно децата и младежите, за които се грижим, да имат достъп до него. Факт е, че дистанционното обучение се превърна в предизвикателство, защото досега във всяко семейство имаше по един или два компютъра. Сега благодарение на Алианц всяко дете ще има свой компютър и обучението ще тече по-лесно. Надяваме се всички деца успешно да завършат учебната година", сподели Валерия Георгиева, Национален изпълнителен директор на Сдружение SOS Детски селища България.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Септември 2020
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6506
GBP 2.4796 2.4887 2.1354
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив