28 Януари 2022, 04:28 Днес (0) | Вчера (12)

За 13-ти път ще отличат най-добрите застрахователи у нас

19 Май 2021 11:25 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 20 май 2021, 09:53

За 23-та година фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи своите специални награди

За тринадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас - "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината” и "Застрахователен брокер на годината”, както и годишните награди на фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски”. Организатори на събитието са: Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери, а ИНСМАРКЕТ е медиен партньор на събитието.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 27 май 2021 г. от 11:00 часа във ВУЗФ, която ще се проведе онлайн и ще бъде излъчена на живо във фейсбук страницата на висшето училище.

Ще бъдат връчени отличия в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, съставено от представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

-  Застраховател на годината – Общо застраховане

- Застраховател на годината – Животозастраховане

- Най-динамично развиващо се застрахователно дружество

-  Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително задължително пенсионно осигуряване”

- Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”

-  Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество

-  Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане

-  Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане

-  Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество

Фондация "Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 23-та година своите специални награди "За цялостен принос в развитието на българското застраховане", "За цялостен принос в развитието на българското осигуряване" и "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането" на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор.

Специални гости на церемонията ще бъдат Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор; Владимир Савов, зам.-председател на КФН, ръководещ управление "Застрахователен надзор"; Диана Йорданова, зам.-председател на КФН, ръководещ управление "Осигурителен надзор", които ще връчат и част от наградите на победителите.

За втора поредна година церемонията ще бъде проведена в онлайн формат, с ограничено присъствие на гости заради епидемията от коронавирус в страната.

Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Септември 2020
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6506
GBP 2.4796 2.4887 2.1354
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив