16 Май 2024, 22:39 Днес (11) | Вчера (12)

"Булстрад-Здравно осигуряване" АД - с нови цени на услугите

14 Май 2004 09:56 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

"Булстрад-Здравно осигуряване" АД ще предложи на клиентите си стоматологична помощ в здравноосигурителните пакети, като по този начин дружеството разширява покритието по тях.

"Цените са малко по-достъпни от сега действащите, балансирани са и са разпределени по възрастови групи", съобщи Пламен Минков, изпълнителен директор на дружеството. "Компанията разширява възможностите за сключване на договори по възстановяване на разходи. Така при извънболнична и при болнична помощ лицето ще има възможност да прави разходи, които после ще си върне", коментира Минков.
"Булстрад-Здравно осигуряване" АД е компания за доброволно здравно осигуряване на корпоративни и индивидуални клиенти. Тя развива дейност от средата на 2003 г. и има лиценз №1, издаден от Агенцията за застрахователен надзор.  Основни акционери в дружеството са ЗАД "Булстрад ДСК-Живот" и ЗПАД "Булстрад".
Дружеството предоставя пълен спектър медицински услуги - от профилактични прегледи до най-сложни операции. Компанията предлага здравноосигурителни планове по модулите "Подобряване на здравето и предпазване от заболяване", "Извънболнична медицинска помощ", "Услуги, свързани с битови и други допълнителни условия при предоставяне на медицинска помощ", "Възстановяване на разходи". В зависимост от избрания обем услуги, всеки план се предлага в три опции: "Сребърна", "Златна" и "Луксозна". Първата опция съдържа необходимия минимум здравни услуги по всеки един от пакетите. В "Златната" са включени допълнения, като "Лечение в домашни условия" или "Домашни посещения на лекуващия лекар" или увеличаване на обема изследвания. При "Луксозната" опция са предвидени допълнителни екстри, като например специализирана храна или възможост за избор на стая при модула "Услуги, свързани с битови и други допълнителни условия при предоставяне на медицинска помощ" или различни лимити при модула "Възстановяване на разходи".

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 16 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8056
GBP 2.4796 2.4887 2.2784
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив