29 Март 2024, 09:11 Днес (1) | Вчера (11)

ЕЛАНА стартира валутна игра

22 Ноември 2003 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

На 24 ноември 2003 от 9.00 ч. ЕЛАНА стартира валутна игра "Най-добър валутен дилър" (The best FОREX dealer) през демо версията на софтуера за търговия ELANATrader.

На 24 ноември 2003 от 9.00 ч. ЕЛАНА стартира валутна игра "Най-добър валутен дилър" (The best FОREX dealer) през демо версията на софтуера за търговия ELANATrader. От тази дата до 19 декември сметката на всеки регистрирал се участник ще бъде кредитирана с 10 000 "виртуални" USD, които ще им дават възможност да търгуват с над 1 милион USD (марджин търговия). Участниците ще имат уникалната за България възможност да спекулират с 60 валутни спот курса. В края на всеки месец по сметката на най-добрия валутен дилър ще постъпват реални $500. Желаещите да участват могат да се регистрират тук, откъдето да изтеглят безплатно и софтуера за търговия ELANATrader. Регистрирайте се и търгувайте още сега като изтеглите безплатно софтуера!

Регистрация и участници  
 
Попълнете регистрацията с вашите истински персонални данни, след което ще получите на e-mail-а си потребителско име и парола - това ви гарантира откриване на брокерска сметка с 10 000 "виртуални" долара. В играта нямат право да участват служители на ЕЛАНА, както и техни близки.

Победителят
 Победител е този участник, който има най-голям баланс по сметката си в крайната дата на всеки етап на играта (15-то число на всеки месец) при затварянето на всичките му отворени позиции. Ако към крайната дата на конкурса имате отворени позиции, те се преоценяват служебно по текущата пазарна цена. В случай на равен резултат, печели играчът с повече извършени сделки.

Печалбата
Спечелената сума от $500 ще бъде предоставена на победителя във валутната игра на ЕЛАНА "Най-добрият валутен дилър" под формата на открита истинска брокерска сметка с $500 марджин депозит без право на теглене. Победителят ще може реално да търгува на валутния FOREX пазар, използвайки марджин 1/100. Реализираната печалба от сключените сделки може да бъде изтеглена по всяко време.


За ELANATrader
 Демонстрационната версия на ELANATrader не се различава от оригиналния софтуер за търговия. Екип от програмисти и финансови специалисти от ЕЛАНА повече от година разработва платформата за търговия през Интернет на финансовите пазари ELANATrader. Засега през нея се предлага достъп до търговия на валутния пазар като ЕЛАНА продължава да усъвършенства софтуера и в близко време ще предложи и търговия на международните фондови пазари. Платформата позволява на клиентите да търгуват на пазар по избор, получавайки котировки, валидни за международните финансови пазари. ELANATrader предлага: ·  Котировки в реално време ·  Индикатори за технически анализ ·  Модул за 24-часова връзка с дилърски офис ·  Бек-офис на извършените сделки, отворени позиции и активни поръчки ·  Демо търговия И всичко това без такси и комисионни

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив