19 Април 2024, 19:26 Днес (10) | Вчера (11)

VIG отличи Светла Несторова със статуетка Only the sky is the limit

21 Ноември 2019 12:40 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 21 ноември 2019, 13:00
Снимка Bulphoto

Златни и сребърни сърца за своя принос получиха дългогодишни служители на "Булстрад Живот ВИГ" за четвъртвековния юбилей на компанията

Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" Светла Несторова бе отличена със специална статуетка "Only the sky is the limit" на Vienna Insurance Group. Призът бе връчен от представителя на VIG – Петер Хьофингер, в рамките на тържественото честване на 25-та годишнина от създаването на българското дружество отпреди броени дни, състояло се в Националния исторически музей в столицата. Петер Хьофингер отбеляза, че за своите 25 години българската компания е завоювала фундаментално място. "На 25 години "Булстрад Живот" вече разполага с цялото необходимо знание и опит, и както в човешкия живот, оттук нататък следва професионален ръст и възходящо развитие и все по-големи успехи", посочи той.

По време на събитието беше връчен за първи път и специалният знак на дружеството за принос и високи постижения. Уникалният знак, под формата на стилизирано сърце, е изработен в два варианта - от чисто злато и от сребро. Първите, които бяха отличени, бяха служители със стаж над 20 години, които получиха златно сърце, и служители със стаж над 15 години, които получиха сребърно сърце.

По случай юбилея, в началото на ноември Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп пусна и обновена версия на корпоративната интернет страница на дружеството.

Светла Несторова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп", подчерта, че компанията прави не просто бизнес, а предлага послание и кауза – от хора за хора. Близо 500 хиляди са индивидуалните и корпоративните клиенти на дружеството. "Общността, която представляваме, която изградихме през последните 25 години, е истински фактор за промяна, инкубатор на добри практики и знания, който работи активно за промяната на нагласите у нас, за повишаването на финансовата култура и подпомага активно изграждането на едно по-осъзнато бъдеще", каза Несторова.

През 1994 година "Булстрад Живот" стартира своя път с екип от няколко служители. Днес в компанията работят близо 500 служители и застрахователни консултанти в цялата страна, които се стремят да осигурят на клиентите спокойствие, сигурност и подкрепа. През годините "Булстрад Живот" се превърна във водеща компания със стабилни финансови резултати, която налага стандарти на животозастрахователния пазар и се ползва със заслужено доверие. От 2007 г. "Булстрад Живот" е член на Vienna Insurance Group. 

Дружеството е лидер на животозастрахователния пазар и в здравното застраховане у нас, като за деветте месеца на тази година формира пазарен дял от почти 31% на база бруто приходи и близо 29% на база изплатени обезщетения и суми.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив