07 Октомври 2024, 07:22 Днес (0) | Вчера (0)

В МЗК “Европа” сам избираш подаръка си

19 Декември 2003 в-к "Кеш" по статията работи:
A+ A-

МЗК "Европа" сключи договори с десетки магазини, ателиета за услуги и автосервизи в цялата страна.

МЗК "Европа" сключи договори с десетки магазини, ателиета за услуги и автосервизи в цялата страна. До края на годината в тези обекти ще се предлага и задължителната застраховка "Гражданска отговорност". По силата на сключените договори освен полицата на клиентите на компанията се дава и талон на стойност 5 лева. Срещу него хората могат да получат избрани от тях стоки и услуги за тази сума.
С други думи, ако предпочетете полицата на МЗК "Европа" и сключите задължителната застраховка в кварталния супермаркет, ще можете и да напазарувате каквото ви е необходимо например за коледната трапеза. Естествено е някои да предпочетат стоки от първа необходимост, а други да се поглезят с луканка и шампанско.
Талонът дава право и на безплатен годишен технически преглед на застрахования в МЗК "Европа" автомобил. Ако предпочетат тази екстра, клиентите ще платят на избрания от тях доверен сервиз само таксата за прегледа и стойността на лепенката, което е малка част от цената на задължителните годишни прегледи.
Традиционно и тази година МЗК "Европа" дава 20% отстъпка от доброволните нива на задължителната застраховка. Ако решите да се възползвате от тази възможност, за първото доброволно ниво ще трябва да платите само с няколко лева повече отколкото за минималното. Срещу тази нищожна разлика ще получите два пъти по-високо застрахователно покритие. Второто доброволно ниво на "Гражданска отговорност" в МЗК "Европа" платена до края на 2003 носи 10% отстъпка от цената за "Каско", "Домашно имущество", "Злополука" и другите предлагани от компанията застраховки. Освен това всеки клиент, сключил "Гражданска отговорност" в МЗК "Европа" до 31.12.2003 г., получава рекламен сувенир на компанията.
Тя е помислила и за хората, които не могат да платят наведнъж цената за задължителната застраховка "Гражданска отговорност".
Тези клиенти могат да платят на две вноски, като внесат втората част от сумата в рамките на три месеца след сключването на полицата. Разсроченото плащане се допуска и за граждани и фирми, които застраховат повече от 10 автомобила в МЗК "Европа". В този случай вноските могат да бъдат повече от две, а за всеки застрахован автомобил се попълва удостоверение за сключена "Гражданска отговорност".

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 04 Октомври 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7717
GBP 2.4796 2.4887 2.3212
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив