16 Юни 2024, 22:30 Днес (0) | Вчера (0)

Инвестиционен форум представя класация на взаимните фондове у нас

21 Февруари 2017 10:01 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 20 февруари 2017, 18:06

Още два дни тече регистрацията за събитието

Годишната класация на взаимните фондове на българския пазар за 2016 година ще бъде представена в рамките на дискусионния форум "Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания", който ще се състои на 23 февруари 2017 г. в Бизнес център Capital Fort, зала Ню Йорк сити (бул. "Цариградско шосе" 90). Организатор на форума е специализираната медия ИНСМАРКЕТ.

Класацията на взаимните фондове е изготвена за трета поредна година от финансовите анализатори на MoitePari.bg, които номинират българските взаимни фондове в 5 различни категории на база постигната доходност съобразно поетия риск.

Събитието ще бъде открито от  г-жа Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор.

Сред лекторите са още г-н Владимир Савов, член на КФН; г-жа Светла Несторова, председател на УС на Асоциацията на българските застрахователи и председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД ; г-н Владислав Русев, прокурист на ПОД "Алианц България" АД; г-н Деян Василев, създател и изпълнителен директор на "Моите пари" ООД.

В събитето ще вземат участие още водещи мениджъри и специалисти от инвестиционни посредници и управляващи дружества, животозастраховането и пенсионното осигуряване, форекс пазара и други финансови и консултантски компании.

Част от темите, които ще бъдат дискутирани, са: какво трябва да знам за дългосрочното спестовно инвестиране; кои са най-удачните продукти и инструменти за спестяване и инвестиции; какви данъчни облекчения се ползват при спестяване; в ценни книжа или във валута е по-добре да държим спестяванията си; има ли опасност да загубим спестяванията си.

Събитието е подходящо както за работещите в сферата на финансите, така и за всеки, които иска да се ориентира във възможните варианти за спестяване и инвестиране, предлагани в момента на нашия пазар.

Спонсори на форума са: "Алианц България", "Булстрад живот ВИГ", ПОК "Доверие", "Еврохолд", "NN България", "Моите пари консулт".

Институционална подкрепа на събитието е заявена от: Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Българската асоциация на личните финансови консултанти, Българска стопанска камара, Българска Фондова Борса.

Участието във форума е напълно безплатно, с предварителна регистрация в сайта на събитието: http://invest2017.insmarket.eu.  Местата са ограничени. За всеки гост е осигурен подарък-комплимент от организаторите, както и допълнителни изненади.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 14 Юни 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8136
GBP 2.4796 2.4887 2.3154
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив