24 Април 2024, 11:52 Днес (6) | Вчера (6)

Фондация "Гаврийски" награди четирима лидери в застраховането и осигуряването5

19 Май 2022 23:35 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 20 май 2022, 16:45

Юри Копач, Григорий Вазов, Станислав Димитров и Кольо Делев взеха приз за цялостен професионален принос

За 24-та година фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски” връчи специални индивидуални отличия на заслужили експерти и мениджъри, лидери в областите застраховане и пенсионно осигуряване на небанковия финансов сектор. Фондацията раздаде своите награди "За цялостен принос в развитието на българското застраховане", "За цялостен принос в развитието на българското осигуряване" и "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането".  Изборът на отличените е направен на база утвърдените от УС оценъчни критерии, които са публикувани на сайта на фондацията. Призьорите получават специално изработена статуетка на богинята на победата "Нике”, почетна грамота и значка с лика на патрона на фондацията.

Призът "За цялостен принос в развитието на българското застраховане" бе присъден на Юри Копач, зам.-председател на УС на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и член на УС и изпълнителен директор "Териториални структури и продажби" на Дженерали Застраховане АД. Наградата връчи Константин Велев, председател на УС на АБЗ. Юри Копач има дългогодишен професионален път в областта на застраховането. Неговата кариера в сектора започва през 1997 г. През 2002 г. той става директор Автомобилно застраховане и член на Управителния съвет на ЗАД "Виктория”. През 2012 г. г-н Копач е назначен за заместник изпълнителен директор на дружеството. След сливането на ЗАД "Виктория” с "Дженерали България Холдинг” през 2015 г. той става изпълнителен директор и член на Управителния съвет на обединеното дружество "Дженерали Застраховане” АД. От 2018 г. Юри Копач изпълнява длъжността заместник-председател на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи.

Тази година бе присъдена още една награда "За цялостен принос в развитието на българското застраховане" – на доц. Д-р Григорий Вазов, изпълнителен директор на VUZF Lab, президент и ректор емеритус на ВУЗФ. Наградата бе връчена от Николай Здравков, председател на УС на Българската асоциация на застрахователните брокери.

Призът "За цялостен принос в развитието на българското осигуряване” бе присъден на Станислав Димитров, директор на направление "Застраховане и пенсионно осигуряване" на Лабораторията за научно-приложни изследвания на ВУЗФ и изпълнителен директор на ЖЗК "Съгласие". Наградата бе връчена от Гълъб Донев, секретар по демография и социални политики на президента на Република България.

Призът "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането” бе връчен на Кольо Делев, съдружник и управител на застрахователен брокер Ес Ди Ай Груп. Наградата бе връчена от Гълъб Донев.

За четиринадесета поредна година застрахователният и осигурителният браншове получиха признание в лицето на отличили се компании през изминалата година. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери. ИНСМАРКЕТ е неизменен медия партньор от основаването на наградите до днес.

Честито на всички отличени!

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 22 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8359
GBP 2.4796 2.4887 2.2843
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив