28 Септември 2024, 20:14 Днес (0) | Вчера (0)

В САЩ може да се застрахова сайт срещу хакерски атаки

01 Август 2003 в-к "Кеш" по статията работи:
A+ A-

J.S.Wurzler Underwriting Managers предлага програма за застраховане на уебсайтове под името WISP ­ Web Site Insurance and Security Program ­ "Застраховка и защита на уебсайтове".

J.S.Wurzler Underwriting Managers предлага програма за застраховане на уебсайтове под името WISP ­ Web Site Insurance and Security Program ­ "Застраховка и защита на уебсайтове". Сайтът може да се застрахова срещу бедствия от типа на загуба на данни в следствие на незаконни, мошенически или злоумишлени действия от страна на хакери или сътрудници на компания, както и от загуби от посетители, използващи крадени кредитни карти. Загубите, причинени от компютърни вируси, също могат да бъдат компенсирани до известна степен финансово след изплащането на полицата, застраховаща този риск. Можете да подсигурите и вредите, и загубите, причинени в следствие на кражба на информация.
Разликата, която се предлага, е преди всичко в това, че традиционната застрахователна система взема под внимание само физически повреди, докато застраховането на сайтове е предназначено към защита на информацията. J.S.Wurzler Underwriting Managers е една от първите компании, които навлизат в същността на защитата на тази така важната за всяка компания собственост, защото информацията, която се съхранява във всяка една фирма, е несъизмерима по своята стойност със самите носители. У нас също започнаха да се предлагат някои продукти, които частично се доближават до полиците, които се предлагат от J.S.Wurzler Underwriting Managers.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Септември 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7533
GBP 2.4796 2.4887 2.3443
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив